Maria Dam

Kosmetisk sygeplejerske og ejer af Maria Dam – Kosmetisk klinik.

Udannet sygeplejerske og bachelor i sygepleje i 2004. Specialiseret og certificeret behandler i 2010, har siden udelukkende arbejdet med kosmetiske behandlinger med Botox®, midlertidige fillers og laser behandlinger. Desuden tilknyttet Allergan Medical Institute som underviser.

Maria Dam deltager kontinuerligt i nationale og internationale kurser og konferencer. Klinikken er registreret af SFP, og alle behandlere er registrerede hos SFP til kosmetisk behandling. Maria Dam er ved SFP registreret som kosmetisk medhjælp ved Jesper Skovlund. Maria Dam – Kosmetisk klinik er en læge/sygeplejerske klinik med speciale i, at optimere ansigtskonturer, reducere rynker og gøre læber/kindben fyldigere og smukkere.

Vi er er eksperter i Botox® (botolinum toksin) og midlertidige filler.
Vi tager altid udgangspunkt i dine ønsker og behov, og ønsker kun at hjælpe dig til en “friskere og smukkere” udgave af dig selv.

Målet er, at rådgive dig – udfra dine ønsker, kombineret med vores faglighed og erfarring. Så vi sammen skaber en naturlig, harmonisk og smuk forandring. Udover, at vægte æstetikken højt – er det samtidig også vigtigt, at du får den korrekte og nødvendige konsultation inden en evt. behandling. Derfor tilbyder vi altid en gratis og uforpligtende forundersøgelse hos både sygeplejerske og læge.

Jesper Skovlund

Jesper Skovlund er registreret som virksomheds ansvarlig læge på klinikken.

Jesper Skovlund er speciallæge i øjensygdomme og beskæftiger sig primært med øjenlågskirurgi samt tårevejskirurgi, er derudover registreret ved Styrelsen for Patientsikkerhed (SFP) til at foretage kosmetiske kirurgiske indgreb i øjenomgivelserne samt behandling med botulinum toksin og ikke permanent filler.

Jesper møder du i klinikken når du er til forundersøgelse primært vedrørende Botox®/Vistabel®.