Maria Dam

Kosmetisk sygeplejerske og ejer af Maria Dam – Kosmetisk klinik.

Udannet sygeplejerske og bachelor i sygepleje i 2004. Specialiseret og certificeret behandler i 2010, har siden udelukkende arbejdet med kosmetiske behandlinger med Botox®, midlertidige fillers og laser behandlinger. Desuden tilknyttet Allergan Medical Institute som underviser.

Maria Dam deltager kontinuerligt i nationale og internationale kurser og konferencer. Klinikken er registreret af SFP, og alle behandlere er registrerede hos SFP til kosmetisk behandling. Maria Dam er ved SFP registreret som kosmetisk medhjælp ved Jesper Skovlund. Maria Dam – Kosmetisk klinik er en læge/sygeplejerske klinik med speciale i, at optimere ansigtskonturer, reducere rynker og gøre læber/kindben fyldigere og smukkere.

Vi er er eksperter i Botox® (botolinum toksin) og midlertidige filler.
Vi tager altid udgangspunkt i dine ønsker og behov, og ønsker kun at hjælpe dig til en “friskere og smukkere” udgave af dig selv.

Målet er, at rådgive dig – udfra dine ønsker, kombineret med vores faglighed og erfarring. Så vi sammen skaber en naturlig, harmonisk og smuk forandring. Udover, at vægte æstetikken højt – er det samtidig også vigtigt, at du får den korrekte og nødvendige konsultation inden en evt. behandling. Derfor tilbyder vi altid en gratis og uforpligtende forundersøgelse hos både sygeplejerske og læge.

Jenny Jørgensen

Jenny er lægeeksamineret kosmetolog, professionel make-up artist, Serum 8, dermaroller behandler, Pigmentist, negle teknikker, vippe teknikker,Cavi Lipo Dex behandler, Bryn specialist, Kalahari behandler, samt massør.
Jennys speciale er avanceret hudterapi, og tilbyder resultatskabende hud og
skønhedspleje.

Jenny stiler efter et konstant højt fagligt niveau og går meget op i videreuddannelse. Blev uddannet lægeeksamineret kosmetolog i 1998. Har undervist som kosmetolog og make-up artist på et af landets største
kosmetologskoler både i Danmark og i Spanien. Foruden at arbejde i klinikken arbejder jeg også som freelance make-up
artist til shows bryllupper Miss fitness velgørenhed private events m.m. Jenny tager hver enkelt af mine kunder seriøst og går gerne langt for dem

Jenny har både været på kursus og arbejdet med følgende produkter:
EXUVIANCE, KALAHARI, CAVI LIPO DEX, (fedtreducerende apparat) BIOENERGISER, CND GUINOT, BLINK LASH, Samt alverdens førende make-up mærker.

Jesper Skovlund

Jesper Skovlund er registreret som virksomheds ansvarlig læge på klinikken.

Jesper Skovlund er speciallæge i øjensygdomme og beskæftiger sig primært med øjenlågskirurgi samt tårevejskirurgi, er derudover registreret ved Styrelsen for Patientsikkerhed (SFP) til at foretage kosmetiske kirurgiske indgreb i øjenomgivelserne samt behandling med botulinum toksin og ikke permanent filler.

Jesper møder du i klinikken når du er til forundersøgelse primært vedrørende Botox®/Vistabel®.