Vi udfører Fire & Ice frugtsyre-peeling i Roskilde

Fire & Ice frugtsyre-peeling

Få tydelige og holdbare anti-age resultater

Har du brug for mere end en klassisk ansigtsbehandling? Fire & Ice frugtsyre-peeling er en effektiv behandling, der giver tydelige og holdbare anti-age resultater uden brug af hverken kirurgiske indgreb eller laser.

En moderne og skånsom frugtsyrebehandling

Ansigtspeeling er designet med henblik på hurtigt og sikkert at dybderense huden, samt reducere fine linjer og rynker. Behandlingen fremmer fornyelsen af celler, udjævner, minimerer porer, og giver huden ny glød. Man kan se resultater allerede efter første behandling. Ansigtspeelingen kan bruges enkeltstående eller som et kurforløb på for eksempel tre behandlinger med 2 ugers mellemrum.
}

Behandlingstid

15-30 minutter

Resultat

Næsten øjeblikkelig

Restitution

Næsten ingen

Hvad er Fire & Ice behandlingen?

​​Denne intensive kliniske ansigtsbehandling er designet til hurtigt og sikkert at forny hudens overflade, reducere fine linjer, udglatte, blødgøre og fremskynde cellefornyelsen. Fire & Ice-frugtsyrebehandling er et quick fix, hvis du for en kort periode ønsker at få opstrammet og opfrisket dit look.

Behandlingen består af en rens efterfulgt af to professionelle masker:

Intensive resurfacing masque: Den første maske er en effektiv terapeutisk maske, som indeholder glykolsyre, mælkesyre, citronsyre, æblesyre, retinol, vitamin B3 samt effektive antioxidanter fra grøn te ekstrakt. Masken indeholder desuden kanel, som er med til at sætte gang i blodcirkulationen og åbne hudens porer.

Rejuvenating masque: Den sidste maske er en kølende, beroligende og intenst fugtgivende maske med hyaluronsyre (binder fugten i huden naturligt), aloe vera, japansk grøn te ekstrakt, lakrids, pebermynte, vindruekerne- og rosmarin ekstrakt. Masken beroliger og hydrerer huden, og virker kølende.

Hvorfor vælge os?

  • Vi er registrerede specialister
  • Navnet er din personlige garanti
  • Førende eksperter med erfaring og nyeste viden
  • Kompromisløs æstestik og tilfredse kunder
  • Afstemte forventninger og ærlig rådgivning
  • Tillid og nære kunderelationer

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan foregår en Fire & Ice peeling?

Fire & Ice frugtsyre-peelingen består af tre dele. Først bliver din hud afrenset. Derefter påfører vi ”Fire” masken, som indeholder antioxidanter og botaniske syrer, hvilket peeler og renser din hud i dybden. Masken kan føles prikkende og en anelse varm, da de nærende ingredienser, som fx kanel, sætter gang i blodcirkulationen og åbner hudens porer.

Bagefter påføres en kølende og beroligende maske med ingredienser som hyaluronsyre og grøn te ekstrakt, der virker kølende på huden. Fire & Ice-peeling giver en utrolig flot kulør til din hud, og den vil føles silkeblød.

Gør behandlingen ondt og skal den hele bagefter?
Behandlingen er ikke smertefuld og kræver minimal heling. Det er en forholdsvis mild peeling. Før vi går i gang med en peeling af din hud, laver vi altid en hudanalyse, hvor vi vurderer, hvilken peeling du har behov for. Du er altid velkommen til at besøge klinikken eller kontakte os pr. telefon eller mail, hvor vi tilbyder en gratis og uforpligtende konsultation.
Hvor hurtigt kan resultatet ses og hvor længe holder effekten?
Resultaterne ses allerede efter første behandling. Behandlingen kan bruges enkeltstående eller som et kurforløb. For at opnå den bedst mulige effekt tilråder vi et kurforløb med 3 behandlinger med 14 dages mellemrum. Behandlingen kan herefter gentages hver 6. uge for at opnå et vedholdende resultat.

De resultater, du oplever med en peeling hos os, er i princippet permanente. Huden vil dog, som hos alle andre mennesker, ældes naturligt. Hvis du får foretaget flere peeling-behandlinger, vil du opnå en glat, frisk og fin hud med færre linjer og en smuk og mere ensartet tekstur.

Priser

1x behandling
849 kr.
{

Din behandling og tilfredshed er det vigtigste. Fokus er høj kvalitet og at du føler dig tryg hos din behandler. Målet er ikke, at ændre dit udseende, men at give dig en frisk udstråling, så det er smukt, harmonisk, æstetisk og naturligt.