Vi udfører Læbeforstørrelse i Roskilde

Læbeforstørrelse med filler

Få smukke læber med naturlig fylde og en smuk symmetrisk form

Drømmer du om at få læber med naturlig fyldighed og en smuk symmetrisk form? Så er en behandling med Juvederm Filler og vores omfattende ekspertise i læbeforstørrelser det sikre og trygge valg for dig.

Gør dine læber til dit ansigts smukkeste visitkort

Dine læber løber helt naturligt med opmærksomheden, når du taler eller smiler og flotte symmetriske læber med tilpas fylde og en markeret læbekant bliver naturligt opfattet som æstetiske, smukke og tiltrækkende.

Har du fra naturens side smalle eller tynde læber kan dit ansigtsudtryk fejlagtigt blive opfattet som surt eller sammenbidt. Den samme irriterende misforståelse kan opstå med alderen, hvor det er naturligt, at læberne mister noget af deres oprindelige symmetri og fyldige form.

Har læberne igennem årerne været udsat for meget sol, kan læbekanten også miste noget af sin ungdommelige skarphed og fugtige glød. Det kan vi heldigvis gøre noget ved med en læbebehandling med Juvederm Filler, der er det rigtige valg, hvis du drømmer om at få smukke og naturligt velformede læber med fylde og en sund glød.

}

Behandlingstid

30 minutter

Resultat

Øjeblikkeligt

Restitution

Ingen

Holdbarhed

6-12 mdr.

Før & efter billeder

Dine læber er i trygge hænder

Du er i trygge hænder hos Maria Dam, for vi har lavet tusindvis af læbebehandlinger igennem mere end 12 år, og vi er kendt for kvalitetsbehandlinger, høj sikkerhed og en kompromisløs holdning til at æstetikken og det smukke i din egen naturlige skønhed skal fremhæves, men aldrig forandres.

Det betyder, at du kan slippe al bekymring for om din læbebehandling ender med et kunstigt eller overdrevet look – det som også kendes som andenæb eller fiskemund og som let kan ske, hvis behandleren mangler en æstetisk og naturlig forståelse for ansigtets proportioner, ikke har erfaring nok eller ikke er uddannet og trænet i bruge den behandlingsteknik, der passer til netop dit ansigt.

Hvorfor vælge os?

  • Vi er registrerede specialister
  • Navnet er din personlige garanti
  • Førende eksperter med erfaring og nyeste viden
  • Kompromisløs æstestik og tilfredse kunder
  • Afstemte forventninger og ærlig rådgivning
  • Tillid og nære kunderelationer

Sådan foregår det

1. Forundersøgelse hos AUTORISERET behandler

Behandling med filler må kun udføres på autoriserede klinikker af en sygeplejerske eller læge, der er godkendt og certificeret af Styrelsen For Patientsikkerhed. Som en del af din behandlingstryghed skal du – senest 2 dage før din første behandling – til en lovpligtig forundersøgelse.

2. DU FÅR EN PERSONLIG BEHANDLINGSPLAN

Ved forundersøgelsen gennemgår vi grundigt dine ønsker og forventninger til behandlingen og vurderer samtidig dine læbers naturlige træk og proportioner inden vi laver en personlig behandlingsplan til dig og rådgiver dig om, hvilken type behandling(er), der vil kunne give dig de læber du drømmer om.

3. DIN behandling tager op til 30 minutter

En behandling foregår ved at filler-produktet lægges ind i læberne med en tynd nål og massere let på plads indtil den ønsket form og fylde er opnået. Inden behandlingen smører vi en bedøvende creme på dine læber og sammen med lokalbedøvelsen, der er i Juvederm Filler mindsker det effektivt smerter og ubehag.

4. DU SER EFFEKTEN MED DET SAMME

Du vil kunne se en effekt af behandlingen med det samme, men det kan tage nogle uger før filler-produktet er fuldt integreret i dine læber og den fulde effekt kan ses. Du kan opleve lidt rødme og en smule hævelse lige efter behandlingen, men ikke mere end at du sagtens kan forsatte din dag som du plejer.

Vi anbefaler altid at du planlægger en behandling af læber ca. en uge før du evt. har en begivenhed, hvor du ikke ønsker at hævelse, rødme og evt. blå mærker kan ses.

Ofte stillede spørgsmål

Herunder vil vi fortælle dig om vores behandling og give dig svar på de spørgsmål vi oftest får. Sidder du med ubesvaret spørgsmål er vi altid klar til at hjælpe dig på telefonen eller ved en gratis konsultation som du nemt og hurtigt kan booke her på hjemmesiden.

Hvem må udføre behandling med filler?

Filler-behandlinger må kun udbydes af klinikker, der er autoriseret af Styrelsen For Patientsikkerhed (STPS) og det er et krav, at klinikken har en specialuddannet og kosmetisk certificeret ansvarshavende læge tilknyttet. Behandlingen må kun udføres i klinikken af specialudannet sygeplejersker og læger, der ligeledes skal være autoriseret og certificeret af Styrelsen For Patientsikkerhed. Du kan se de officielle retningslinjer her: https://stps.dk/da/autorisation/opslagautreg/fillers-uden-filter/.

Maria Dam Kosmetisk Klinik er autoriseret ved Styrelsen For Patientsikker (STPS) og din personlige behandler vil altid være en specialuddannet og certificeret kosmetisk sygeplejerske eller speciallæge. Du kan se vores autorisation og certificeringer hos STPS.

Pas på ulovlige behandlinger!

Der findes desværre mennesker i Danmark, der ulovligt og uden autorisation udfører behandlinger med filler. De typiske advarselssignaler, du skal være opmærksom på, er urealistiske lave priser og behandlinger, der tilbydes udført fra private hjem, på hotelværelser, hjemme hos dig selv eller i frisør- og kosmetologsaloner. Vi skal på det kraftigste advare imod disse ulovlige og farlige behandlinger, der kan få meget fatale sundhedsmæssige konsekvenser for dig. Du kan se nogle eksempler på skaderne efter en ulovlig behandling i programmet Kontant fra DR via LINKET HER og se officielle råd og retningslinjer her.

Hvorfor kræves der en forundersøgelse før en filler-behandling?

Behandling med fillers betegnes som en kosmetisk medicinsk injektionsbehandling og i følge lovgivningen, der reguleres af Styrelsen For Patientsikkerhed (STPS), skal du som en del af din behandlingssikkerhed have en forundersøgelse, hvor det sikres at du helbredsmæssigt er egnet til at blive behandlet med filler og herunder at du er blevet oplyst om eventuelle bivirkninger. Som en yderligere sikkerhed er der også krav om, at der være 2 dages betænkningstid mellem forundersøgelsen og din første behandling. Du kan læse STPSs retningslinjer via LINK. Hos Maria Dam Kosmetisk Klinik er forundersøgelsen gratis og du kan nemt booke den online eller direkte på telefon 69 13 40 02.

Hvordan foregår en forundersøgelse?

Vi starter altid med en lovpligtig forundersøgelse, der skal være gennemført senest 2 dage inden første behandling. Her lytter vi grundigt til dine ønsker og afstemmer dine forventninger til behandlingen, mens vi vurderer dine læbers naturlige træk og proportioner. Efter forundersøgelsen får du en personlig behandlingsplan og rådgivning om, hvilken type behandling(er), der vil kunne give dig de læber du drømmer om.  Vi er kendt for vores kompromisløse faglighed og ærlige rådgivning, der altid tager afsæt i at en behandling skal forstærke, men aldrig forandre æstetikken og det smukke i din egen naturlige skønhed, og at sikkerheden i behandlingen skal være i top. Det betyder, at du vil kunne opleve at blive rådgivet til at få en anden behandling end den du selv forestiller dig, og nogle gange blive rådgivet til ikke at få foretaget den ønskede behandling. Det gør vi ikke for at være smagsdommere, men fordi din sikkerhed og behandlingstilfredshed altid er vores førsteprioritet, og fordi vi rådgiver dig som eksperter i læbebehandlinger, der har omfattende viden og erfaring fra de tusindevis af andre læbebehandlinger vi har udført.

Hvor hurtigt kan jeg se resultatet?

Du vil kunne se en effekt af behandlingen med det samme, men det kan tage nogle uger før filler-produktet er fuldt integreret i dine læber og den fulde effekt kan ses. Du kan opleve lidt rødme og en smule hævelse lige efter behandlingen, men ikke mere end at du sagtens kan forsatte din dag som du plejer.

Skal en læbehandling med Filler hele op?

Din læbebehandling skal ikke hele op, men lidt afhængig af, hvilken type læbebehandling og mængden af filler-produkt, der er brugt, vil du kunne opleve lidt hævelse og rødme i nogle dage efter din behandling. I meget sjældne tilfælde kan der komme et lille blåt mærke, hvor du er injiceret, men det forsvinder heldigvis meget hurtigt igen.

Hvor længe holder en behandling med filler?

Du skal regne med at effekten af din første fillerbehandling holder lidt kortere tid end ved de efterfølgende behandlinger, og generelt får du bedre resultater og længere holdbarhed når du får flere, men mindre behandlinger og gentager dem med regelmæssige mellemrum. Det typiske behandlingsinterval for læbehandling med filler er 6-8 måneder, men det er meget individuelt og afhænger bl.a. alder og livsstil, men også hvilken filler-type du bliver behandlet med.

Er læbeforstørrelse med Filler og ”Lip Flip” med Botox det samme?

En behandling med Juvederm Filler er ideel, hvis du ønsker at give dine læbe større volumen, skabe mere form og fyldighed eller fremhæve bestemte træk i dine læber. Hvilken behandlingsform, der er den rette for dig afhænger af hvilket resultat du ønsker opnå og dine læbers naturlige form og proportioner. Vurderer vi, at du bedre kan opnå det ønskede resultat med andre behandlingsformer end Filler – eller ved at lave din filler-behandling som en del af et kombineret behandlingsforløb, vil vi altid anbefale det. Hvis dine læber til eksempel har en naturlig fyldighed, er det ikke sikkert, at vi behøver at tilføre mere fylde ved hjælp af filler, men i stedet vælger at lave et læbeløft ved hjælp af Botox – det kendes også som Lip Flip. Forskellen på de to behandlinger er, at en fillerbehandling bliver lagt ind i læberne og en botoxbehandling bliver lagt i de små muskler omkring overlæben, hvilket får musklerne til at slappe af og modvirker at overlæben trækkes nedad og får læben til at fremstår mindre og smallere.

Hvad betyder Signature Lips, Russian Lips, HeartLips og XO-teknik?

Navne som Signature Lips, Russian Lips, HeartLips og XO-teknik dækker over forskellige læbebehandlingsteknikker. Hos Maria Dam Kosmetisk Klinik er vi uddannet i og erfarne med alle kendte behandlingsteknikker og deltager løbende på internationale kurser og konferencer for at blive opdateret på de nyeste trends og teknikker. Det er vigtigt at understrege, at vi altid benytter den teknik, der passer bedst til dine læbers naturlige form og proportioner og det resultat du ønsker – for ikke alle teknikker passer til alle læber.

Priser på behandling med filler

Konsultation i forbindelse med mulig behandling
Gratis
0,5 ml filler
1800 kr.
1,0 ml filler
2800 kr.
2,0 ml filler
4800 kr.
3,0 ml filler
6500 kr.
{

Din behandling og tilfredshed er det vigtigste. Fokus er høj kvalitet og at du føler dig tryg hos din behandler. Målet er ikke, at ændre dit udseende, men at give dig en frisk udstråling, så det er smukt, harmonisk, æstetisk og naturligt.

Din guide til læbebehandling med Juvéderm Filler

Vi starter altid med en lovpligtig forundersøgelse, der skal være gennemført senest 2 dage inden første behandling. Her lytter vi grundigt til dine ønsker og afstemmer dine forventninger til behandlingen, mens vi vurderer dine læbers naturlige træk og proportioner. Efter forundersøgelsen får du en personlig behandlingsplan og rådgivning om, hvilken type behandling(er), der vil kunne give dig de læber du drømmer om.

Vi er kendt for vores kompromisløse faglighed og ærlige rådgivning, der altid tager afsæt i at en behandling skal forstærke, men aldrig forandre æstetikken og det smukke i din egen naturlige skønhed, og at sikkerheden i behandlingen skal være i top. Det betyder, at du vil kunne opleve at blive rådgivet til at få en anden behandling end den du selv forestiller dig, og nogle gange blive rådgivet til ikke at få foretaget den ønskede behandling. Det gør vi ikke for at være smagsdommere, men fordi din sikkerhed og behandlingstilfredshed altid er vores førsteprioritet, og fordi vi rådgiver dig som eksperter i læbebehandlinger, der har omfattende viden og erfaring fra de tusindevis af andre læbebehandlinger vi har udført.

  • Fillers kan skabe meget mere end blot større læber
  • Skabe mere symmetriske læber
  • Skarp og markeret læbekant
  • Velfugtede læber med glød

Hvis du ønsker at bevarer dine læbers naturlige form og fylde, men gerne vil have udglattet de fine linjer og rynker bruger vi en Skinbooster, der er en tyndtflydende filler fra Juvéderm. Det giver et smukt og naturligt resultat fordi læberne samtidig bliver hydreret og får reduceret

Det hydrerer læberne og reducerer tørhedsrynker og får huden på

Skinbooster er en del af Juvéderms store produktsortiment og bruges til at give læberne mere fugtighed og samtidig reducerer tørhedsrynker og udglatter

fin og tynd filler, der også kan bruges til at give læberne et fugtboost og reducere tørhedsrynker – uden at ændre den naturlige form på dine læber. Mange af vores kunder er glade for Juvéderm Skinbooster, fordi den øjeblikkeligt fylder huden op indefra og udglatter fine rynker og linjer, samtidig med at den hydrerer huden, så den fremstår frisk, glat og fyldig. Det giver et smukt og naturligt resultat.