Vi udfører Rander under øjnene i Roskilde

Rander under øjnene

Sig farvel til mørke rander under øjnene

Behandling med Juvéderm er en nem og effektiv måde, du kan slippe af med mørke rander og indfald under øjnene. Fremstå sund, frisk og veloplagt med volumebehandling.

Få effektiv behandling med Juvéderm af mørke rander og indfald under øjnene

Vi ved alle, at mørke rander under øjne kan få os til at se mere trætte ud. Mørke rander og eller fordybninger under øjne kan skyldes søvnmangel, aldring eller det kan være genetisk bestemt. Juvéderm filler kan være en effektiv løsning, med filleren kan vi løfte huden op i niveau, så fordybning og den mørke farve reduceres.
}

Behandlingstid

30 minutter

Resultat

Øjeblikkeligt

Restitution

Ingen

Holdbarhed

6-12 mdr.

Om behandlingen

Rander under øjnene er blandt andet et af de områder vi benytter filler til. Her kan vi ved hjælp af en speciel teknik lægge filleren under huden så randerne udjævnes og den mørke farve, der oftest ses også mindskes.

Den filler vi benytter er en Ikke-permanent Filler, som er et flydende og sterilt gele-produkt, der består af vand og hyaluronsyre tilsat en smule lokalbedøvelse for at gøre behandlingen så behagelig som muligt.

Hyaluronsyre er et sukkerstof, som findes naturligt i vores bindevæv, hvor det binder vand, øger hudens elasticitet og fugter huden indefra imens det også med til at bevare strukturen og volumen i ansigtet.

Filleren injiceres under huden i små mængder med en tynd kanyle i det pågældende ansigtsområde og er meget velegnet til at udglatte rynker og furer og til at genskabe tabt ansigtsvolumen – nogle af de ”skavanker” der opstår med alderen når vi naturligt producerer mindre hyaluronsyre. På samme måde er filler også meget velegnet til at fremhæve specifikke ansigtstræk og skabe et harmonisk udseende.

Hvorfor vælge os?

  • Vi er registrerede specialister
  • Navnet er din personlige garanti
  • Førende eksperter med erfaring og nyeste viden
  • Kompromisløs æstestik og tilfredse kunder
  • Afstemte forventninger og ærlig rådgivning
  • Tillid og nære kunderelationer

Sådan foregår det

1. Forundersøgelse hos AUTORISERET behandler

Behandling med filler må kun udføres på autoriserede klinikker af en sygeplejerske eller læge, der er godkendt og certificeret af Styrelsen For Patientsikkerhed. Som en del af din behandlingstryghed skal du - senest 2 dage før din første behandling - til en lovpligtig forundersøgelse.

2. DU FÅR EN PERSONLIG BEHANDLINGSPLAN

Ved forundersøgelsen gennemgår vi grundigt dine ønsker og forventninger til behandlingen og vurderer samtidig dine naturlige træk og proportioner inden vi laver en personlig behandlingsplan til dig og rådgiver dig om, hvilken type behandling(er), der vil kunne give dig de resultater du drømmer om.

3. DIN behandling tager op til 30 minutter

Behandlingen tager typisk kortere tid, men vi sætter altid minimum 30 minutter af til dig. Det gør vi fordi vi vil have tid til at forstå dine ønsker og forventninger, og ud fra disse kunne give dig den bedst mulige rådgivning om, hvilken behandling, hvilket omfang og hvilken produktmængde mv., der vil passe bedst til lige netop dit ansigt og dermed også bedst vil kunne skabe det resultat du drømmer om.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan foregår en fillerbehandlingen og hvor lang tid tager det?
Filleren kommer færdigpakket i sterile éngangssprøjter og den specifikke type af filler vælges ud fra, hvilket område i ansigtet vi behandler og hvilke resultater vi ønsker at opnå. Filleren injiceres i små mængder under huden med en tynd kanyle i det pågældende område og ”masseres let på plads” indtil den ønsket effekt er opnået.

Behandlingen tager typisk 15 minutter, men vi sætter altid minimum 30 minutter af til dig. Det gør vi fordi vi vil have tid til at forstå dine ønsker og forventninger, og ud fra disse kunne give dig den bedst mulige rådgivning om, hvilken behandling, hvilket omfang og hvilken produktmængde mv., der vil passe bedst til lige netop dit ansigt og dermed også bedst vil kunne skabe det resultat du drømmer om.

I den forbindelse vil du kunne opleve, at vi rådgiver dig til få en anden behandling eller mindre behandling end den du måske selv tænkte det skulle være. Det gør vi ikke for at være smagsdommere, men fordi vi som professionelle behandlere altid tager udgangspunkt i at behandle dig mindst muligt og altid med respekt for mulighederne og begrænsningerne i dit ansigts personlige træk og naturlige æstetik.

Det er vigtigt at huske at filler-behandling kræver en lovpligtig forundersøgelse hos klinikkens læge eller sygeplejerske og der herefter skal gå minimum 2 dage før du kan modtage din behandling. Det er en god sikkerhed for dig som kunde og det er Styrelsen For Patientsikkerhed, der fastsætter reglerne for kosmetiske behandlinger med filler, ligesom det er også er dem der godkender og autoriserer klinikken såvel som vores læger og sygeplejersker.

Gør behandlingen ondt og skal den hele bagefter?
Behandlingen er ikke smertefuld, men det er jo en kanyle – omend den er meget tynd – som vi stikker ind under huden, så de fleste vil kunne mærke det lidt. Det meste kan vi dog reducere ved hjælp af det bedøvelse, der er tilsat filleren sammen med bedøvende creme som vi smører på inden behandlingen.

Lidt afhængigt af det specifikke område, der er behandlet, vil man lige efter behandlingen kunne opleve en smule rødmen og hævelse. Denne aftager dog hurtigt, og man vil kunne forsætte sin dag på normal vis.

 

Hvor hurtigt kan resultatet ses og hvor længe holder effekten?
Resultatet af behandlingen kan ses med det samme, men det tager typisk nogle dage eller uger før filleren har ”sat sig rigtigt” og det endelige og blivende resultat kan ses. Det er meget forskelligt fra behandlingstype – og afhænger bl.a. af fillertype, hudtype, hudkvalitet, din ”livsstil” og hvilke andre kombinationsbehandlinger der suppleres med – hvor lang tid resultatet og effekten holder.

I områder med meget bevægelse, f.eks. omkring munden, vil effekten typisk holde lidt kortere tid end områder med mindre bevægelse, f.eks. rander under øjnene, tindinger og kæbelinjen.

Generelt holder filler-behandlinger 4-12 måneder – igen afhængig af hvilket område der er behandlet.

Gentagende og regelmæssige behandlinger har en længere holdbarhed end den første behandling. Vi anbefaler derfor regelmæssig vedligeholdende behandlinger.  Vil tilbyder altid en gratis opfølgning/kontrol efter 14 dage, og senest 3. uger efter din behandling med botox.

Priser på behandling med filler

Konsultation i forbindelse med mulig behandling
Gratis
0,5 ml filler
1800 kr.
1,0 ml filler
2800 kr.
2,0 ml filler
4800 kr.
3,0 ml filler
6500 kr.
{

Din behandling og tilfredshed er det vigtigste. Fokus er høj kvalitet og at du føler dig tryg hos din behandler. Målet er ikke, at ændre dit udseende, men at give dig en frisk udstråling, så det er smukt, harmonisk, æstetisk og naturligt.