Vi udfører Rynkebehandling i Roskilde

Rynkebehandlinger (Botox/Vistabel®)

Vejen til glat hud og varig skønhed

Begynder alderen at sætte sine spor? Med tiden får vi alle rynkerne i panden, mellem brynene og omkring øjnene. Det skyldes, at de små muskler i ansigtet konstant trækker sig sammen og får huden til at folde. Vi tilbyder forskellige Botox behandlinger, som kan reducere rynker og linjer i ansigtet, samt give et løft med et naturligt look.

Rynkebehandling og opstramning
af løs hud med botox/Vistabel

Det er helt naturligt at alderen byder på rynket og løs hud med tiden. Desværre medfører det ofte et tungt udtryk, som ikke matcher det du gerne vil udstråle. Vi forstår, hvis aldringstegn kan være noget som du gerne vil gøre noget ved. Det vigtigste er trods alt, at du er glad for den du ser i spejlet. Behandling med Botox er en effektiv metode til at fjerne dybe rynker og linjer i dit ansigt.

Før & efter billeder

}

Behandlingstid

15-30 minutter

Resultat

Efter 7 – 14 dage

Restitution

Ingen

Holdbarhed

3 – 6 mdr.

Botox behandling kan hjælpe dig med:

  • Bekymringsrynker mellem brynene (glabella)
  • Panderynker
  • Rynker over næsen (bunny lines)
  • Smilerynker ved øjnene (kragetæer)
  • Rygerynker på overlæben
  • Brynløft
  • Tandkødssmil (gummy smile)
  • Hamsterposer (platysma)

Hvad er Vistabel®?

Botox®/Vistabel® blokerer nerveimpulser til små ansigtsmuskler, og forhindrer at disse muskler trækker sig sammen. På den måde bliver den overliggende hud glat og uden dybe rynker. Botox®/Vistabel® virker kun præcis på de specifikke muskler som behandles, og ikke på andre muskelgrupper.

Botox®/Vistabel® sprøjtes ind i musklen med en engangssprøjte med en tynd spids. Fordi sprøjtespidsen er så tynd, er der kun meget lidt ubehag ved behandlingen. Mange patienter beskriver følelsen som et myggestik.

Behandlingen tager ca. 15 minutter, afhængig af hvor mange områder man ønsker at får behandlet. Man kan gå på arbejde og lave alle andre daglige gøremål lige efter behandlingen.

De første 3-4 timer bør man ikke gnide, eller massere det behandlede område.

Efter indsprøjtningen tager det 2-3 dage før BOTOX® begynder at virke, og indtil 7-14 dage før man får effekt.

Få et smukt resultat

Behandlingsområder og effekten af rynkebehandling med Botox/Vistabel

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er Botox og hvad kan en Botox-behandling gøre for mig?

Botox er det korte navn for lægemidlet, Botulinum Toxin Type A som vi bruger til at behandle de mimiske ansigtsrynker og -furer, der opstår med alderen som et resultat af vores almindelige ansigtsmimik som når vi f.eks. kniber øjnene sammen,  rynker panden og smiler.

Botox er et meget sikkert produkt, der har været anvendt i mere end 40 år ved millioner af kosmetiske behandlinger – udover også at have været anvendt medicinsk ved behandlinger af f.eks. spatisk lammelse og migræne.

Ved kosmetiske behandlinger injiceres Botox med en lille nål ind i musklerne under huden, hvor det har den virkning, at det – ved en meget minimal dosis – får den givne ansigtsmuskel til at slappe af, hvilket mindsker og udjævner rynker og furer.

Hvordan foregår en botoxbehandling og hvor lang tid tager det?

Botox er et pulverpræperat, der opløses i sterilt vand inden det injiceres med en tynd kanyle i en mikrodosis i musklerne i det pågældende område. Selve behandlingen tager kun få minutter, men vi sætter altid minimum 20 minutter af til dig. Det gør vi fordi vi vil have tid til at forstå dine ønsker og forventninger, og ud fra disse kunne give dig den bedst mulige rådgivning om, hvilken behandling, hvilket omfang og hvilken produktmængde mv., der vil passe bedst til lige netop dit ansigt og dermed også bedst vil kunne skabe det resultat du drømmer om. I den forbindelse vil du kunne opleve, at vi rådgiver dig til få en anden behandling eller mindre behandling end den du måske selv tænkte det skulle være. Det gør vi ikke for at være smagsdommere, men fordi vi som professionelle behandlere altid tager udgangspunkt i at behandle dig mindst muligt og altid med respekt for mulighederne og begrænsningerne i dit ansigts personlige træk og naturlige æstetik.

Det er vigtigt at huske at botox-behandling kræver en lovpligtig forundersøgelse hos klinikkens læge og der herefter skal gå minimum 2 dage før du kan modtage din behandling. Det er en god sikkerhed for dig som kunde og det er Styrelsen For Patientsikkerhed, der fastsætter reglerne for kosmetiske behandlinger med botox, ligesom det er også er dem der godkender og autoriserer klinikken såvel som vores læger og sygeplejersker.

Gør behandlingen ondt og skal den hele bagefter?
Behandlingen er ikke smertefuld, men det er jo en kanyle – omend den er meget tynd – som vi stikker ind under huden, så de fleste vil kunne mærke det lidt.

Lidt afhængigt af det specifikke område, der er behandlet, vil man lige efter behandlingen kunne opleve en smule rødmen og hævelse. Denne aftager dog hurtigt, og man vil kunne forsætte sin dag på normal vis.

Hvor hurtigt kan resultatet ses og hvor længe holder effekten?
Det tager typisk nogle dage før den fulde effekt af botoxen kan ses. Det er lidt forskelligt og alt afhængig af hvilket område der er behandlet og den individuelle hudtype, hudkvalitet, ”livsstil” – og om der er foretaget andre kombinationsbehandlinger. Virkningen varer cirka 3-6 måneder og flere tilfælde op til 8 måneder. Gentagende og regelmæssige behandlinger har en længere holdbarhed end den første behandling. Vi anbefaler derfor regelmæssig vedligeholdende behandlinger.  Vil tilbyder altid en gratis opfølgning/kontrol efter 14 dage, og senest 3. uger efter din behandling med botox.
Kan der være komplikationer eller bivirkninger?
Uønskede bivirkninger ved brug af Botox®/Vistabel® er meget sjældne, selv efter at produktet har været brugt i over 40 år i 60 forskellige lande.

Den mest almindelige bivirkning er ømhed eller et lille blåt mærke ved indsprøjtningsstedet. I sjældne tilfælde kan Botox®/Vistabel® give en forbigående svækkelse af de nærliggende muskler. Der har været beskrevet enkelte tilfælde hvor musklen som løfter øvre øjenlåg, er blevet forbigående svækket i 1-2 uger.

Men fordi effekten af Botox®/Vistabel® er kortvarig, er også bivirkningerne forbigående. Der er frem til idag på verdensplan ikke rapporteret om variege mén efter Botox®/Vistabel®.

Priser på rynkebehandling

Forundersøgelse:

Lovpligtig forundersøgelse GRATIS

Mindre behandlingsområder:

Bekymringsrynke mellem øjne, smilerynker omkring øjne eller panderynker (frapris) 750,-

Større behandlingsområder:

Bekymringsrynke mellem øjne, smilerynker omkring øjne eller panderynker (frapris) 1500,-
2 større områder under samme behandling 2700,-
3 større områder under samme behandling 3300,-
Klippekort til 5 større områder 6500,-

Øvrige behandlingsområder:

Kæbemuskler (frapris) 2200,-
Armhuler mod sved (frapris) 4000,-

Tillæg for mænd:
Mænd kan behøve større dosis for opnåelse af ønsket effekt. I sådan tilfælde tillægges der 20% til listeprisen