Jeg tager altid udgangspunkt i dine ønsker og behov, og ønsker kun at hjælpe dig til en “friskere og smukkere” udgave af dig selv.

Udannet sygeplejerske og bachelor i sygepleje i 2004. Specialiseret og certificeret behandler i 2010, har siden udelukkende arbejdet med kosmetiske behandlinger med Botox®, midlertidige fillers og laser behandlinger.

Om Maria Dam

Kosmetisk sygeplejerske & indehaver

  • Ekspert i Botox® (botolinum toksin) og midlertidige filler.
Maria Dam Kosmetisk Klinik er en læge/sygeplejerske klinik med speciale i, at optimere ansigtskonturer, reducere rynker og gøre læber/kindben fyldigere og smukkere.

Maria Dam deltager kontinuerligt i nationale og internationale kurser og konferencer. Klinikken er registreret af STPS, og alle behandlere er registrerede hos STPS til kosmetisk behandling. Maria Dam er ved STPS registreret som kosmetisk medhjælp ved Jesper Skovlund.

Fokus er høj kvalitet, derfor vægter vi den personlige kontakt til vores kunder højt, for os er det meget vigtigt at man som kunde hos os føler sig tryg. Lige fra konsultation til behandling eller operation.
Din behandling og tilfredshed er det vigtigste.

Vi har derfor også skabt nogle rammer som gerne skulle give en ro og en atmosfære der gør det behageligt for dig som kunde at besøge vores kosmetiske klinik.

Målet er, at rådgive dig – ud fra dine ønsker, kombineret med vores faglighed og erfaring. Så vi sammen skaber en naturlig, harmonisk og smuk forandring.

Naturlig, harmonisk og smukke forandringer

Målet er, at rådgive dig – udfra dine ønsker, kombineret med vores faglighed og erfarring. Så vi sammen skaber en naturlig, harmonisk og smuk forandring. Udover, at vægte æstetikken højt – er det samtidig også vigtigt, at du får den korrekte og nødvendige konsultation inden en evt. behandling. Derfor tilbyder vi altid en gratis og uforpligtende forundersøgelse hos både sygeplejerske og læge.