Vi udfører Volumenbehandling i Roskilde

Juvedérm volumenbehandling

Skab symmetri og balance i ansigtet

Juverdérm er en ikke-permanent filler, der er særligt velegnet til at korrigere ansigtstræk og skabe symmetri og balance i dit ansigt. Hvad du ser på ydersiden lever måske ikke altid op til den person du føler indeni. Det kan vi hjælpe dig med at lave om på.

Efterhånden som vi bliver ældre, kan vi miste vores huds ungdommelige udseende

Ung hud fugtes konstant indefra af hyaluronsyre, som er et naturligt forekommende sukker. Hyaluronsyren absorberer fugt og holder huden velhydreret, så det ungdommelige udseende bevares.

Efterhånden som vi bliver ældre, mister vores hud hyaluronsyre. Den begynder at blive tør, volumen mindskes. Der begynder at komme rynker og folder. Andre faktorer spiller også en rolle i aldringsprocessen. For eksempel trækker tyngdekraften huden ned, og dette resulterer i folder, og at huden hænger.

Før & efter billeder

Hvad er Juvéderm?

Juvéderm er et sortiment af ansigtsfillerbehandlinger, der skånsomt afhjælper tegn på aldring eller diskret fremhæver, hvad naturen har givet dig.

Juvéderm -sortimentet har formuleringer til alle områder af ansigtet. Efter en konsultation med din registrerede behandler kan Juvéderm optimere dine bedste træk og skabe resultater, der ser naturlige ud.

Juvéderm er et sortiment af ansigtsfillers med hyaluronsyre. Gelen injiceres under huden med en ultratynd nål. Gelen udfylder linjer og rynker og tilfører diskret volumen. Hyaluronsyren i gelen holder på fugten.

Afhængigt af behandlingen og produktet kan resultaterne holde i op til 18 måneder. Juvéderm indeholder også Lidokain, et bedøvelsesmiddel, der gør behandlingen mere behagelig.

Juvéderm forskønner dit ansigt på tre primære områder, Revitaliserer, løfter og markerer.

}

Behandlingstid

15-30 minutter

Resultat

Næsten øjeblikkelig

Restitution

Næsten ingen

Holdbarhed

Op til 12 mdr.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er Filler og hvad kan en filler-behandling gøre for mig?
Den filler vi benytter er en Ikke-permanent Filler, som er et flydende og sterilt gele-produkt, der består af vand og hyaluronsyre tilsat en smule lokalbedøvelse for at gøre behandlingen så behagelig som muligt. Hyaluronsyre er et sukkerstof, som findes naturligt i vores bindvæv, hvor det binder vand, øger hudens elasticitet og fugter huden indefra imens det også med til at bevare strukturen og volumen i ansigtet. Filleren injiceres under huden i små mængder med en tynd kanyle i det pågældende ansigtsområde og er meget velegnet til at udglatte rynker og furer og til at genskabe tabt ansigtsvolumen – nogle af de ”skavanker” der opstår med alderen når vi naturligt producerer mindre hyaluronsyre. På samme måde er filler også meget velegnet til at fremhæve specifikke ansigtstræk og skabe et harmonisk udseende.
Hvordan foregår en fillerbehandling og hvor lang tid tager det?

Filleren kommer færdigpakket i sterile éngangssprøjter og den specifikke type af filler vælges ud fra, hvilket område i ansigtet vi behandler og hvilke resultater vi ønsker at opnå. Filleren injiceres i små mængder under huden med en tynd kanyle i det pågældende område og ”masseres let på plads” indtil den ønsket effekt er opnået. Behandlingen tager typisk 15 minutter, men vi sætter altid minimum 30 minutter af til dig. Det gør vi fordi vi vil have tid til at forstå dine ønsker og forventninger, og ud fra disse kunne give dig den bedst mulige rådgivning om, hvilken behandling, hvilket omfang og hvilken produktmængde mv., der vil passe bedst til lige netop dit ansigt og dermed også bedst vil kunne skabe det resultat du drømmer om. I den forbindelse vil du kunne opleve, at vi rådgiver dig til få en anden behandling eller mindre behandling end den du måske selv tænkte det skulle være. Det gør vi ikke for at være smagsdommere, men fordi vi som professionelle behandlere altid tager ugangspunkt i at behandle dig mindst muligt og altid med respekt for mulighederne og begrænsningerne i dit ansigts personlige træk og naturlige æstetik.

Det er vigtigt at huske at filler-behandling kræver en lovpligtig forundersøgelse hos klinikkens læge eller sygeplejerske og der herefter skal gå minimum 2 dage før du kan modtage din behandling. Det er en god sikkerhed for dig som kunde og det er Styrelsen For Patientsikkerhed, der fastsætter reglerne for kosmetiske behandlinger med filler, ligesom det er også er dem der godkender og autoriserer klinikken såvel som vores læger og sygeplejersker.

Gør behandlingen ondt og skal den hele bagefter?

Behandlingen er ikke smertefuld, men det er jo en kanyle – omend den er meget tynd – som vi stikker ind under huden, så de fleste vil kunne mærke det lidt. Det meste kan vi dog reducere ved hjælp af det bedøvelse, der er tilsat filleren sammen med bedøvende creme som vi smører på inden behandlingen. Lidt afhængigt af det specifikke område, der er behandlet, vil man lige efter behandlingen kunne opleve en smule rødmen og hævelse. Denne aftager dog hurtigt, og man vil kunne forsætte sin dag på normal vis.  

Hvor hurtigt kan resultatet ses og hvor længe holder effekten?

Resultatet af behandlingen kan ses med det samme, men det tager typisk nogle dage eller uger før filleren har ”sat sig rigtigt” og det endelige og blivende resultat kan ses. Det er meget forskelligt fra behandlingstype – og afhænger bl.a. af fillertype, hudtype, hudkvalitet, din ”livsstil” og hvilke andre kombinationsbehandlinger der suppleres med – hvor lang tid resultatet og effekten holder. I områder med meget bevægelse, f.eks. omkring munden, vil effekten typisk holde lidt kortere tid end områder med mindre bevægelse, f.eks. rander under øjnene, tindinger og kæbelinjen. Generelt holder filler-behandlinger 4-12 måneder – igen afhængig af hvilket område der er behandlet. Gentagende og regelmæssige behandlinger har en længere holdbarhed end den første behandling. Vi anbefaler derfor regelmæssig vedligeholdende behandlinger.

Ansigtskonturering

Efterhånden som vores hud mister hyaluronsyre, mistes der ansigtsvolumen, og kindernes ungdommelige ansigtskonturer reduceres.

Med tiden mister den midterste del af ansigtet også volumen, og underansigtet begynder at danne slap hud under hagen. Hagen mister sin faste form.

Et ansigt med et ungt udseende har runde konturer, høje kindben og en veldefineret kæbelinje. Der er glatte kurver fra kinderne til kanten af næsen uden fordybninger.

Aldring medfører, at ansigtets bløde væv mister volumen. Huden mister også elasticitet, og så tager tyndekraften fat. Huden begynder at hænge og trækker ansigtstrækkene nedad.

Juvedérm har en høj volumengivende kapacitet, som gør det det muligt at erstatte tab af volumen i kinder, hage og andre områder i ansigtet.

Juvérdem genopretter diskret formen af kinderne, så de blive høje og faste.

Genopretter ansigtets volumen og gendanner mere ungdommelige ansigtsproportioner. Det udglatter kæbelinjen og fremhæver kindbenenes konturer. Dertil tilfører Juvéderm fugt, så huden genvinder naturlig elasticitet og farve. Juvéderm giver dermed en let løftende effekt uden operation.

Læber

Huden på læberne fugtes konstant indefra af hyaluronsyre, som er et naturligt forekommende sukkerstof.

Hyaluronsyre absorberer fugt og holder din hud velhydreret til bevarelse af et ungdommeligt udseende.

Med alderen bliver læberne tyndere og med et fladere udseende. Rynker og fine linjer træder frem, og læbekanten bliver mindre defineret. Omkring munden kan der ses nedadvendt mundvige samt ‘marionet’ – linjer. Dvs. linjer fra mundvigene til hagen, der giver et ‘dukkemunds’ udseende.

Juvéderm i læberne giver fylde, reducerer nedadvendte mundvige, udglatter lodrette linjer omkring munden.

Reducerer ‘marionet’ – linjer mellem mundvigene og hagen.

Forbedrer læbernes form, retter proportionerne mellem over- og underlæbe og giver markerede læbekanter.

Alle læbeformer er attraktive, men nogle har behov for diskret, naturligt udseende volumenforøgelse, mens asymmetriske læber kan have behov for en let justering.

Dit smil kan formidle dit ansigt, og dine læber får opmærksomhed, hver gang du taler, så det er vigtigt, at du virkelig kan lide dem, som de ser ud.

Hvorfor vælge os?

  • Vi er registrerede specialister
  • Navnet er din personlige garanti
  • Førende eksperter med erfaring og nyeste viden
  • Kompromisløs æstestik og tilfredse kunder
  • Afstemte forventninger og ærlig rådgivning
  • Tillid og nære kunderelationer

Sådan foregår det

1. Forundersøgelse hos AUTORISERET behandler

Behandling med filler må kun udføres på autoriserede klinikker af en sygeplejerske eller læge, der er godkendt og certificeret af Styrelsen For Patientsikkerhed. Som en del af din behandlingstryghed skal du - senest 2 dage før din første behandling - til en lovpligtig forundersøgelse.

2. DU FÅR EN PERSONLIG BEHANDLINGSPLAN

Ved forundersøgelsen gennemgår vi grundigt dine ønsker og forventninger til behandlingen og vurderer samtidig dine naturlige træk og proportioner inden vi laver en personlig behandlingsplan til dig og rådgiver dig om, hvilken type behandling(er), der vil kunne give dig de resultater du drømmer om.

3. DIN behandling tager op til 30 minutter

Behandlingen tager typisk kortere tid, men vi sætter altid minimum 30 minutter af til dig. Det gør vi fordi vi vil have tid til at forstå dine ønsker og forventninger, og ud fra disse kunne give dig den bedst mulige rådgivning om, hvilken behandling, hvilket omfang og hvilken produktmængde mv., der vil passe bedst til lige netop dit ansigt og dermed også bedst vil kunne skabe det resultat du drømmer om.

Priser på volumenbehandling

Forundersøgelse:

Lovpligtig forundersøgelse GRATIS

Behandlingsområder (fra 0,5 ml):
Læber, furer fra næse til mund, nedadvendte mundvige, hagekorrektion, rander under øjnene,
kindben og kæbelinje.

0,5 ml filler 1800,-
1,0 ml filler 2800,-
2,0 ml filler 4800,-
3,0 ml filler 6500,-