Vi udfører Bekymringsrynke i Roskilde

Fjern bekymringsrynker med Botox

Vi fjerner rynker mellem øjenbrynene

“Bekymringsrynker” mellem øjenbrynene kan give et træt, bekymret eller vredt udtryk. Rynkerne er formet som et ”11-tal” og skyldes permanente muskelsammentrækninger der kommer med alderen eller vores genetik. Bekymringsrynkerne fjernes eller reduceres let med Botox og giver næsten øjeblikkelig foryngrende effekt.

Vink farvel til de tunge bekymringsrynker mellem øjenbrynene

Alle får rynker med tiden. Udover at rynker kommer med alderen eller bare skyldes vore genetik, kan det også være tegn på bekymringer eller en hård tid i ens liv.

Hvis du har bekymringsrynker og er ked af dem, og hvis det får dig til at se ældre og mere træt ud end du føler dig. Er Botox®/Vistabel® løsningen, produktet blokerer nerveimpulser til små ansigtsmuskler, og forhindrer at disse muskler trækker sig sammen. På den måde bliver den overliggende hud glat og uden dybe rynker, og det kan give et andet og mere friskt udseende.

}

Behandlingstid

10 – 20 minutter

Resultat

Efter 7 – 14 dage

Restitution

Ingen

Holdbarhed

3 – 6 mdr.

Før & efter billeder

Om behandlingen

Botox®/Vistabel® sprøjtes ind i musklen med en engangssprøjte med en tynd spids. Fordi sprøjtespidsen er så tynd, er der kun meget lidt ubehag ved behandlingen. Mange patienter beskriver følelsen som et myggestik.

Det tager 2-3 dage før BOTOX® begynder at virke, og indtil 7-14 dage før man får effekt. Den fulde effekt opnås efter et par uger. Virkningen varer cirka 3-6 måneder og i flere tilfælde op til 8 måneder.

Ved gentagne behandlinger varer virkningen længere og længere, da musklen svækkes gradvist. Toxinet er uskadeligt, idet stoffet nedbrydes helt og udskilles af kroppen.

Rynkebehandling udføres med et toxin, som hæmmer nerveimpulsen til de mimiske muskler, så de slapper af, og huden glattes ud, således at de uønskede rynker fjernes eller mindskes.

Hvorfor vælge os?

  • Vi er registrerede specialister
  • Navnet er din personlige garanti
  • Førende eksperter med erfaring og nyeste viden
  • Kompromisløs æstestik og tilfredse kunder
  • Afstemte forventninger og ærlig rådgivning
  • Tillid og nære kunderelationer

Sådan foregår det

1. Forundersøgelse hos AUTORISERET behandler

Behandling med Botox må kun udføres på autoriserede klinikker af en sygeplejerske eller læge, der er godkendt og certificeret af Styrelsen For Patientsikkerhed. Som en del af din behandlingstryghed skal du - senest 2 dage før din første behandling - til en lovpligtig forundersøgelse.

2. DU FÅR EN PERSONLIG BEHANDLINGSPLAN

Ved forundersøgelsen gennemgår vi grundigt dine ønsker og forventninger til behandlingen og vurderer samtidig dine naturlige træk og proportioner inden vi laver en personlig behandlingsplan til dig og rådgiver dig om, hvilken type behandling(er), der vil kunne give dig de resultater du drømmer om.

3. Din behandling tager op til 20 minutter

Behandlingen tager typisk kortere tid, men vi sætter altid minimum 20 minutter af til dig. Det gør vi fordi vi vil have tid til at forstå dine ønsker og forventninger, og ud fra disse kunne give dig den bedst mulige rådgivning om, hvilken behandling, hvilket omfang og hvilken produktmængde mv., der vil passe bedst til lige netop dit ansigt og dermed også bedst vil kunne skabe det resultat du drømmer om.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er Botox og hvad kan en Botox-behandling gøre for mig?

Botox er det korte navn for lægemidlet, Botulinum Toxin Type A som vi bruger til at behandle de mimiske ansigtsrynker og -furer, der opstår med alderen som et resultat af vores almindelige ansigtsmimik som når vi f.eks. kniber øjnene sammen, rynker panden og smiler.

Botox er et meget sikkert produkt, der har været anvendt i mere end 40 år ved millioner af kosmetiske behandlinger – udover også at have været anvendt medicinsk ved behandlinger af f.eks. spatisk lammelse og migræne.

Ved kosmetiske behandlinger injiceres Botox med en lille nål ind i musklerne under huden, hvor det har den virkning, at det – ved en meget minimal dosis – får den givne ansigtsmuskel til at slappe af, hvilket mindsker og udjævner rynker og furer.

Hvordan foregår en botoxbehandling og hvor lang tid tager det?

Botox er et pulverpræperat, der opløses i sterilt vand inden det injiceres med en tynd kanyle i en mikrodosis i musklerne i det pågældende område. Selve behandlingen tager kun få minutter, men vi sætter altid minimum 20 minutter af til dig. Det gør vi fordi vi vil have tid til at forstå dine ønsker og forventninger, og ud fra disse kunne give dig den bedst mulige rådgivning om, hvilken behandling, hvilket omfang og hvilken produktmængde mv., der vil passe bedst til lige netop dit ansigt og dermed også bedst vil kunne skabe det resultat du drømmer om. I den forbindelse vil du kunne opleve, at vi rådgiver dig til få en anden behandling eller mindre behandling end den du måske selv tænkte det skulle være. Det gør vi ikke for at være smagsdommere, men fordi vi som professionelle behandlere altid tager udgangspunkt i at behandle dig mindst muligt og altid med respekt for mulighederne og begrænsningerne i dit ansigts personlige træk og naturlige æstetik.

Det er vigtigt at huske at botox-behandling kræver en lovpligtig forundersøgelse hos klinikkens læge og der herefter skal gå minimum 2 dage før du kan modtage din behandling. Det er en god sikkerhed for dig som kunde og det er Styrelsen For Patientsikkerhed, der fastsætter reglerne for kosmetiske behandlinger med botox, ligesom det er også er dem der godkender og autoriserer klinikken såvel som vores læger og sygeplejersker.

Gør behandlingen ondt og skal den hele bagefter?

Behandlingen er ikke smertefuld, men det er jo en kanyle – omend den er meget tynd – som vi stikker ind under huden, så de fleste vil kunne mærke det lidt.

Lidt afhængigt af det specifikke område, der er behandlet, vil man lige efter behandlingen kunne opleve en smule rødmen og hævelse. Denne aftager dog hurtigt, og man vil kunne forsætte sin dag på normal vis.

Hvor hurtigt kan resultatet ses og hvor længe holder effekten?

Det tager typisk 10-14 dage før den fulde effekt af botox kan ses. Det er lidt forskelligt og alt afhængig af hvilket område der er behandlet og den individuelle hudtype, hudkvalitetog om der er foretaget andre kombinationsbehandlinger.

Virkningen varer cirka 3-6 måneder og i flere tilfælde op til 8 måneder.

Gentagende og regelmæssige behandlinger har en længere holdbarhed end den første behandling. Vi anbefaler derfor regelmæssig vedligeholdende behandlinger.  Vil tilbyder altid en gratis opfølgning/kontrol efter 14 dage, og senest 3. uger efter din behandling med botox.

Kan der være komplikationer eller bivirkninger?

Uønskede bivirkninger ved brug af Botox®/Vistabel® er meget sjældne, selv efter at produktet har været brugt i over 40 år i 60 forskellige lande og været brugt i mere end 40 år.

Den mest almindelige bivirkning er ømhed eller et lille blåt mærke ved injektionsstedet. I sjældne tilfælde kan Botox®/Vistabel® give en forbigående svækkelse af de nærliggende muskler. Der har været beskrevet enkelte tilfælde hvor musklen som løfter øvre øjenlåg, er blevet forbigående svækket i 1-2 uger.

Men fordi effekten af Botox®/Vistabel® er kortvarig, er også bivirkningerne forbigående. Der er frem til idag på verdensplan ikke rapporteret om varige mén efter Botox®/Vistabel®.

Priser

Konsultation i forbindelse med mulig behandling
Gratis
Mindre behandlingsområder:
750 kr.
Større behandlingsområder:
1500 kr.
2 større områder under samme behandling
2700 kr.
3 større områder under samme behandling
3300 kr.
Klippekort til 5 større områder
6500 kr.
{

Din behandling og tilfredshed er det vigtigste. Fokus er høj kvalitet og at du føler dig tryg hos din behandler. Målet er ikke, at ændre dit udseende, men at give dig en frisk udstråling, så det er smukt, harmonisk, æstetisk og naturligt.