Vi udfører Profhilo i Roskilde

Profhilo hudopstramning

Profhilo, en hudforyngende injektionsbehandling

Med alderen mister vi kollagen, elastin samt hyaluronsyre i huden. Det resulterer i en aldrende- og løs hud. Profhilo er en af de nyeste og mest effektive behandlinger som modsvar. Ved sit høje indhold af sukkerstof booster, opstrammer og stimulerer huden til at danne ny kollagen og elastin.

Effektiv behandling af løs og slap hud i ansigt og på hals hos både mænd og kvinder

Profhilo er det første BDDE-fri, stabiliserede og injicerbare hyaluronbaserede produkt til behandling af slap og kreppet hud. Med en af de højeste koncentrationer af hyaluronsyre på markedet booster og fugter Profhilo ikke kun huden, men remodellerer også det aldrende og slappe væv.

Profhilo skaber fantastiske behandlingsresultater alene eller i kombination med andre kosmetiske behandlinger.

}

Behandlingstid

15-30 minutter

Resultat

Vises efter 2-3 måneder

Restitution

Næsten ingen

Holdbarhed

6-12 mdr.

Hvad er Profhilo?

Profhilo er et flydende og sterilt gele-produkt, der består af vand og hyaluronsyre, der er et sukkerstof, som findes naturligt i vores bindvæv, hvor det bl.a. binder vand, øger hudens elasticitet og fugter huden indefra imens det også er med til at bevare strukturen og volumen.

Desværre producerer vi med alderen mindre og mindre hyaluronsyre, hvilke bl.a. er derfor vi får rynker og linjer i huden som samtidig kan se tør og ”kreppet” ud uden ”glød”.

Profhilo er udviklet med en patenteret teknologi, der giver det en biomodellerende effekt som virker foryngende på alle celletyper. Det har markedets højeste indhold af hyaluronsyre, hvilket hjælper til at forynge og booste hudens kollagene fibre, regenerer fedtvævet og binde fugt.

Det booster hudens egen naturlige foryngelsesproces og fugtbalance og huden vil fremstå med ny vitalitet og glød – og ikke mindst, vil den ”kreppet” hud være væsentligt reduceret.

Hvorfor vælge os?

  • Vi er registrerede specialister
  • Navnet er din personlige garanti
  • Førende eksperter med erfaring og nyeste viden
  • Kompromisløs æstestik og tilfredse kunder
  • Afstemte forventninger og ærlig rådgivning
  • Tillid og nære kunderelationer

Sådan foregår det

1. Forundersøgelse hos AUTORISERET behandler

Behandling med filler må kun udføres på autoriserede klinikker af en sygeplejerske eller læge, der er godkendt og certificeret af Styrelsen For Patientsikkerhed. Som en del af din behandlingstryghed skal du - senest 2 dage før din første behandling - til en lovpligtig forundersøgelse.

2. DU FÅR EN PERSONLIG BEHANDLINGSPLAN

Ved forundersøgelsen gennemgår vi grundigt dine ønsker og forventninger til behandlingen og vurderer samtidig dine naturlige træk og proportioner inden vi laver en personlig behandlingsplan til dig og rådgiver dig om, hvilken type behandling(er), der vil kunne give dig de resultater du drømmer om.

3. DIN behandling tager op til 30 minutter

Behandlingen tager typisk kortere tid, men vi sætter altid minimum 30 minutter af til dig. Det gør vi fordi vi vil have tid til at forstå dine ønsker og forventninger, og ud fra disse kunne give dig den bedst mulige rådgivning om, hvilken behandling, hvilket omfang og hvilken produktmængde mv., der vil passe bedst til lige netop dit ansigt og dermed også bedst vil kunne skabe det resultat du drømmer om.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan virker Profhilo?

Som et stabiliseret produkt holder Profhilo sig i huden i omkring 28 dage. I dette tidsrum foregår der stimulation af 4 forskellige typer kollagen og elastin ved langsom frigivelse af Hyaluronsyre.

Stimulationen medfører en væsentlig vævsforbedring. Profhilo er derfor ikke kun en skinbooster, da det også har en opstrammende/løftende virkning på vævet. 

For en optimal effekt, anbefaler vi efter 4 uger en opfølgende behandling.

Det fulde resultat forventes at vise sig efter 2-3 måneder. Resultatet holder i ca. 6 måneder, herefter er det individuelt hvornår en ny behandling anbefales. Det afhænger af alder, genetik og hudens struktur.

Profhilo er velegnet til ansigt, hals og hænder.

Hvordan foregår behandlingen?
Behandlingen foregår via en såkaldt BAP-teknik. Det betyder 5 injektionspunkter på hver side af ansigtet.

Denne teknik har til formål at maksimere diffusionen af produktet.

Med teknikken minimeres også smerten, pga. få injektions punkter og langsom injektion. Der er derfor også en mindre risiko for blå mærker og hæmatom.

Gør behandlingen ondt og skal den hele bagefter?
Behandlingen er ikke smertefuld, men det er jo en kanyle – omend den er meget tynd – som vi stikker ind under huden, så de fleste vil kunne mærke det lidt. Det meste kan vi dog reducere ved hjælp af den bedøvende creme som vi smører på inden behandlingen. Umiddelbart efter behandlingen og i 12-24 timer frem kan du opleve små buler i de injicerede punkter og også opleve lidt ømhed og rødme.
Hvor hurtigt kan resultatet ses og hvor længe holder effekten?
Det tager typisk nogle uger fra første behandling før du kan se og mærke effekten af behandlingen. Profhilo gives oftest som et forløb med 3 behandlinger, der gives med 3-4 ugers mellemrum og når disse er gennemført holdes effekten bedst ved lige med en opfølgende behandling hver 6.-12. måned.

Priser

Konsultation i forbindelse med mulig behandling
Gratis
Profhilo
fra 4500 kr.
{

Din behandling og tilfredshed er det vigtigste. Fokus er høj kvalitet og at du føler dig tryg hos din behandler. Målet er ikke, at ændre dit udseende, men at give dig en frisk udstråling, så det er smukt, harmonisk, æstetisk og naturligt.