Vi udfører Svedbehandling i Roskilde

Svedbehandling med Botox

Behandling mod øget svedtendens 

Er du generet af øget svedtendens? Hvis lægen mener, at du lider af hyperhidrosis, dvs. øget svedproduktion uden egentlig at fejle noget, kan du få Botox/Vistabel behandling imod øget svedproduktion.

Alt for mange lever med øget svedtendens

Vælger du tøj, der er sort og hvidt, og har du altid en cardigan på for at skjule svedplamagerne? Har du mange ens skjorter, så du kan skifte i løbet af dagen, uden at det bliver opdaget?

Så er du ikke alene. Omkring 4% af den danske befolkning har problemer med øget svedtendens.

Der findes forskellige metoder til behandling af øget svedtendens, hvoraf Botox behandling har vist sig at være en yderst sikker og effektiv metode. Primært behandles armsved, men visse andre områder kan ligeledes behandles.

Hvis man mener at lide af øget svedproduktion, skal man først og fremmest gå til lægen.

}

Behandlingstid

10 – 20 minutter

Resultat

Effekten mærkes efter 2-5 dage og den fulde effekt efter10-14 dage.

Restitution

Ingen

Holdbarhed

6 – 12 mdr.

Om Botox

Botox®/Vistabel® sprøjtes ind i musklen med en engangssprøjte med en tynd spids. Fordi sprøjtespidsen er så tynd, er der kun meget lidt ubehag ved behandlingen. Mange patienter beskriver følelsen som et myggestik.

Behandlingen tager 2-5 dage før BOTOX® begynder at virke, og indtil 10-14 dage før man får effekt. Den fulde effekt opnås efter et par uger. Virkningen varer cirka 3-6 måneder og i flere tilfælde op til 8 måneder.

Ved gentagne behandlinger varer virkningen længere og længere, da musklen svækkes gradvist. Toxinet er uskadeligt, idet stoffet nedbrydes helt og udskilles af kroppen.

Rynkebehandling udføres med et toxin, som hæmmer nerveimpulsen til de mimiske muskler, så de slapper af, og huden glattes ud, således at de uønskede rynker fjernes eller mindskes.

Hvorfor vælge os?

  • Vi er registrerede specialister
  • Navnet er din personlige garanti
  • Førende eksperter med erfaring og nyeste viden
  • Kompromisløs æstestik og tilfredse kunder
  • Afstemte forventninger og ærlig rådgivning
  • Tillid og nære kunderelationer

Sådan foregår det

1. Forundersøgelse hos AUTORISERET behandler

Behandling med Botox må kun udføres på autoriserede klinikker af en sygeplejerske eller læge, der er godkendt og certificeret af Styrelsen For Patientsikkerhed. Som en del af din behandlingstryghed skal du – senest 2 dage før din første behandling – til en lovpligtig forundersøgelse.

2. DU FÅR EN PERSONLIG BEHANDLINGSPLAN

Ved forundersøgelsen gennemgår vi grundigt dine ønsker og forventninger til behandlingen og vurderer samtidig dine naturlige træk og proportioner inden vi laver en personlig behandlingsplan til dig og rådgiver dig om, hvilken type behandling(er), der vil kunne give dig de resultater du drømmer om.

3. Din behandling tager op til 20 minutter

Behandlingen tager typisk kortere tid, men vi sætter altid minimum 20 minutter af til dig. Det gør vi fordi vi vil have tid til at forstå dine ønsker og forventninger, og ud fra disse kunne give dig den bedst mulige rådgivning om, hvilken behandling, hvilket omfang og hvilken produktmængde mv., der vil passe bedst til lige netop dig og dermed også bedst vil kunne skabe det resultat du drømmer om.

Ofte stillede spørgsmål

Før behandling
Undlad at barbere i armhulen/axilen i dagene op til behandlingen, da vi skal kunne lokalisere de aktive svedkirtler. Hårvæksten skal derfor være kort, men synlig.
Hvordan foregår behandlingen
Armhulen/axilen desinficeres. Herefter bruges en tynd nål til at injicere Botox/Vistabel ind under huden. Selve behandlingen tager ca. 10 min. og er stort set smertefrit.
Effekten af en svedbehandling
Effekten mærkes 2-5 dage efter behandlingen, og holder i ca. 6-12 måneder.

Behandlingen giver ingen bivirkninger, men muligvis lokalt rødmen og ømhed de første par dage.

Det er vigtigt at få konstateret den nøjagtige årsag, idet sved kan være tegn på en række sygdomme.

Hvis lægen mener, at du lider af hyperhidrosis, dvs. øget svedproduktion uden egentlig at fejle noget, kan du få Botox/Vistabel behandling imod øget svedproduktion.

Botox/Vistabel gives som intradermale injektioner i armhulen/axilen

Virkningen fremkommer ved, at Botox/Vistabel hæmmer den kemiske transmission, der udløser svedproduktion.

Gør behandlingen ondt og skal den hele bagefter?

Behandlingen er ikke smertefuld, men det er jo en kanyle – omend den er meget tynd – som vi stikker ind under huden, så de fleste vil kunne mærke det lidt.

Det meste kan vi dog reducere ved hjælp af bedøvende creme som vi smører på inden behandlingen.

Lidt afhængigt af det specifikke område, der er behandlet, vil man lige efter behandlingen kunne opleve en smule rødmen og hævelse. Denne aftager dog hurtigt, og man vil kunne forsætte sin dag på normal vis.

Hvor hurtigt kan resultatet ses og hvor længe holder effekten?
Det tager typisk nogle dage før den fulde effekt af botoxen kan ses. Det er lidt forskelligt og alt afhængig af hvilket område der er behandlet og den individuelle hudtype, hudkvalitet, ”livsstil” – og om der er foretaget andre kombinationsbehandlinger.

Virkningen varer cirka 3-6 måneder og i flere tilfælde op til 8 måneder.

Gentagende og regelmæssige behandlinger har en længere holdbarhed end den første behandling. Vi anbefaler derfor regelmæssig vedligeholdende behandlinger.  Vil tilbyder altid en gratis opfølgning/kontrol efter 14 dage, og senest 3. uger efter din behandling med botox.

Kan der være komplikationer eller bivirkninger?
Uønskede bivirkninger ved brug af Botox®/Vistabel® er meget sjældne, selv efter at produktet har været brugt i over 40 år i 60 forskellige lande.
Den mest almindelige bivirkning er ømhed eller et lille blåt mærke ved indsprøjtningsstedet. I sjældne tilfælde kan Botox®/Vistabel® give en forbigående svækkelse af de nærliggende muskler. Der har været beskrevet enkelte tilfælde hvor musklen som løfter øvre øjenlåg, er blevet forbigående svækket i 1-2 uger.

Men fordi effekten af Botox®/Vistabel® er kortvarig, er også bivirkningerne forbigående. Der er frem til idag på verdensplan ikke rapporteret om variege mén efter Botox®/Vistabel®.

Priser

Konsultation i forbindelse med mulig behandling
Gratis
Svedbehandling
fra 4000 kr.
{

Din behandling og tilfredshed er det vigtigste. Fokus er høj kvalitet og at du føler dig tryg hos din behandler. Målet er ikke, at ændre dit udseende, men at give dig en frisk udstråling, så det er smukt, harmonisk, æstetisk og naturligt.