Vi udfører Skinpen microneedling i Roskilde

Skinpen microneedling

Videnskabelig dokumenteret effekt

Opnå en smuk og ensartet hud med Microneedling SkinPen® Presicion. Microneedling med SkinPen er en meget effektiv behandling mod fine linjer, acne-ar, strækmærker og pigmentforandringer.

Aktiver din egen kollagen for mere ungdommelig hud

SkinPen Precision er en førende enhed inden for hudforyngelse, der skaber midlertidige små mikroskopiske kanaler i din hud. Det vil aktivere kroppens naturlige helingsproces af huden ved at øge kollagen og elastin, så din hud får et sundere og mere ungdommeligt udseende.
}

Behandlingstid

30 minutter

Resultat

Efter 4 uger

Restitution

1-2 dage

Før & efter billeder

Awards

Hvad er Skinpen microneedling?

Hvordan det virker?

Kollagen og elastin er de vigtigste proteinfibre i huden, der giver støtte og elasticitet. Disse fibre nedbrydes, efterhånden som vi ældes, hvilket giver fine linjer, rynker, slap hud, og store porer. Ved en SkinPen behandling regenereres Kollagen og Elastin.

Hvad kan du forvente?

Du tilbydes  lokal bedøvelse for at sikre maksimal komfort under behandlingen.

SkinPen Precision skaber tusindvis af kontrollerede mikrokanaler i huden for at fremkalde kroppens naturlige sårhellingsproces.

Helingsprocessen virker på det sted der behandles, og den fornyer vævet, hvilket resulterer i nyt kollagen og elastin, som giver din hud et yngre, mere fast og strålende udseende.

SkinPen Precision er egnet til fine linjer og rynker samt store porrer. Desuden effektiv behandling af acne og pigmentering.

For et optimalt resultat, anbefaler vi 3. behandlinger med 4. ugers mellerum.

Gentag behandlingen med 3. behandlinger hver 6. Måned eller ved behov.

Hvorfor vælge os?

  • Vi er registrerede specialister
  • Navnet er din personlige garanti
  • Førende eksperter med erfaring og nyeste viden
  • Kompromisløs æstestik og tilfredse kunder
  • Afstemte forventninger og ærlig rådgivning
  • Tillid og nære kunderelationer

Sådan foregår det

Før din behandling

Undgå sol og hold pause med retinol behandling 24 timer før din SkinPen behandling. Du bør vente med sekd måneder efter at have taget isotretinion (acne medicin), inden du bliver behandlet.

Efter din behandling

Kan du føle tørhed, strammende følelse, rødme, kløe, ubehag, ømhed og brændende fornemmelse. Det vil hurtigt aftage uden yderligere komplikationer.

Reaktivering af herpes simplex-virus (forkølelsessår) kan forekomme.

Undgå svedfremkaldende træning og soleksponering indenfor de første 72 timer efter behandlingen.

Efter din behandling får du 2 produkter med hjem, en sårhelende hydrogel og en beroligende creme.

Ofte stillede spørgsmål

Gør behandlingen ondt og skal den hele bagefter?
Behandlingen kan have en prikkende/stikkende fornemmelse og huden kan føles lidt øm efter behandlingen, det er derfor vigtigt at pleje huden med de medfølgende produkter de første døgn efter.

Umiddelbart efter behandlingen kan huden være let lyserød til rød og kan minde om en let til moderat solskoldning. Derudover kan der typisk opleves følgende reaktioner efter behandlingen: Tørhed, ru hud, stramning i huden, rødme, kløe, afskalning, ubehag, ømhed og en brændende fornemmelse. Disse symptomer er typisk væk allerede 1-2 dage efter.

Efter behandlingen skal huden have ro og vi fraråder hudplejeprodukter eller makeup de første 24 timer. Huden skal smøres med hydrogel i det første døgn, herefter smøres med Rescue calming complex de næste 48 timer. Begge produkter er inkluderet i prisen på behandlingen.

Hvor hurtigt kan resultatet ses og hvor længe holder effekten?
Det tager typisk nogle uger fra første behandling før du kan se og mærke effekten af behandlingen, men det er meget individuelt og afhænger bl.a. af hudtype og hvilket problem der er behandlet. For det bedste resultat bør Microneedling gennemføres i et forløb med 3-5 behandlinger med 3-4 ugers mellemrum og når disse er gennemført holdes effekten bedst ved lige med en opfølgende behandling hver 12. måned.

Priser

Konsultation i forbindelse med mulig behandling
Gratis
Skinpen Microneedling
fra 1800 kr.
{

Din behandling og tilfredshed er det vigtigste. Fokus er høj kvalitet og at du føler dig tryg hos din behandler. Målet er ikke, at ændre dit udseende, men at give dig en frisk udstråling, så det er smukt, harmonisk, æstetisk og naturligt.