Vi udfører Tandkødssmil i Roskilde

Behandling af tandkødssmil med botox

Slut med at holde smilet tilbage

Der er desværre mange der er kede af, at de fra naturens side har fået tandkødssmil (også kaldet gummy smile). Derfor går mange og holder smilet og grinet tilbage. Vi kan hjælpe med at rette op på dit smil og reducere dit tandkødssmil.

Få smilet tilbage

Vores smil er det allermest betydningsfulde og positive træk i ansigtet, og derfor kan det være en stor udfordring, hvis du er ked af dit smil og dit tandkød.

Vi bruger smilet til at kommunikere med andre mennesker. Holder du latter og smil tilbage af æstetiske årsager, kan det være meget generende og direkte hæmmende for dit sociale liv.

Årsagen til at du har tandkødssmil stammer fra en overaktiv muskel i overlæben eller hvis du har for lidt fylde i dine læber. Heldigvis findes der en løsning, som kan reducere dit tandkødssmil og give dig lyst til at smile og grine igen. Med Botox får vi din din overlæbe til at sænke sig, så du ikke blotter dit tandkød, når du smiler eller ler.

}

Behandlingstid

10 – 15 minutter

Resultat

Efter 7 – 14 dage

Restitution

Ingen

Holdbarhed

3 – 6 mdr.

Før & efter billeder

Om behandlingen

Heldigvis kan et tandkødssmil eller gummysmile nemt og effektivt afhjælpes ved hjælp af Botox. Dermed er en operation ikke en nødvendighed for at komme dette problem til livs.

Botox i ganske små mængder kan få de små mimiske muskler, der er i næseområdet, til at slappe af. Dette medfører, at din læbe ikke løfter sig helt så meget, og dermed undgår du, at dit tandkød bliver blottet i lige så høj grad.

Botox sprøjtes nænsomt ind i musklen på hver sin side af næsen. Botox kan blokere for bestemte nervesignaler og dermed har det den effekt, at området bliver afslappet. Dette vil få din overlæbe til at sænke sig. Behandlingen er således både simpel og nem, og den giver dig en mulighed for at undgå tandkødssmil uden brug af et kirurgisk indgreb.

Det tager 2-3 dage før BOTOX® begynder at virke, og indtil 7-14 dage før man får effekt. Den fulde effekt opnås efter et par uger. Virkningen varer cirka 3-6 måneder og i flere tilfælde op til 8 måneder.

Hvorfor vælge os?

  • Vi er registrerede specialister
  • Navnet er din personlige garanti
  • Førende eksperter med erfaring og nyeste viden
  • Kompromisløs æstestik og tilfredse kunder
  • Afstemte forventninger og ærlig rådgivning
  • Tillid og nære kunderelationer

Sådan foregår det

1. Forundersøgelse hos AUTORISERET behandler

Behandling med Botox må kun udføres på autoriserede klinikker af en sygeplejerske eller læge, der er godkendt og certificeret af Styrelsen For Patientsikkerhed. Som en del af din behandlingstryghed skal du - senest 2 dage før din første behandling - til en lovpligtig forundersøgelse.

2. DU FÅR EN PERSONLIG BEHANDLINGSPLAN

Ved forundersøgelsen gennemgår vi grundigt dine ønsker og forventninger til behandlingen og vurderer samtidig dine naturlige træk og proportioner inden vi laver en personlig behandlingsplan til dig og rådgiver dig om, hvilken type behandling(er), der vil kunne give dig de resultater du drømmer om.

3. Din behandling tager op til 20 minutter

Behandlingen tager typisk kortere tid, men vi sætter altid minimum 20 minutter af til dig. Det gør vi fordi vi vil have tid til at forstå dine ønsker og forventninger, og ud fra disse kunne give dig den bedst mulige rådgivning om, hvilken behandling, hvilket omfang og hvilken produktmængde mv., der vil passe bedst til lige netop dit ansigt og dermed også bedst vil kunne skabe det resultat du drømmer om.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er Botox og hvad kan en Botox-behandling gøre for mig?
Botox er det korte navn for lægemidlet, Botulinum Toxin Type A som vi bruger til at behandle de mimiske ansigtsrynker og -furer, der opstår med alderen som et resultat af vores almindelige ansigtsmimik som når vi f.eks. kniber øjnene sammen, rynker panden og smiler.

Botox er et meget sikkert produkt, der har været anvendt i mere end 40 år ved millioner af kosmetiske behandlinger – udover også at have været anvendt medicinsk ved behandlinger af f.eks. spatisk lammelse og migræne.

Ved kosmetiske behandlinger injiceres Botox med en lille nål ind i musklerne under huden, hvor det har den virkning, at det – ved en meget minimal dosis – får den givne ansigtsmuskel til at slappe af, hvilket mindsker og udjævner rynker og furer.

Hvordan foregår en botoxbehandling og hvor lang tid tager det?
Botox er et pulverpræperat, der opløses i sterilt vand inden det injiceres med en tynd kanyle i en mikrodosis i musklerne i det pågældende område. Selve behandlingen tager kun få minutter, men vi sætter altid minimum 20 minutter af til dig. Det gør vi fordi vi vil have tid til at forstå dine ønsker og forventninger, og ud fra disse kunne give dig den bedst mulige rådgivning om, hvilken behandling, hvilket omfang og hvilken produktmængde mv., der vil passe bedst til lige netop dit ansigt og dermed også bedst vil kunne skabe det resultat du drømmer om. I den forbindelse vil du kunne opleve, at vi rådgiver dig til få en anden behandling eller mindre behandling end den du måske selv tænkte det skulle være. Det gør vi ikke for at være smagsdommere, men fordi vi som professionelle behandlere altid tager udgangspunkt i at behandle dig mindst muligt og altid med respekt for mulighederne og begrænsningerne i dit ansigts personlige træk og naturlige æstetik.

Det er vigtigt at huske at botox-behandling kræver en lovpligtig forundersøgelse hos klinikkens læge og der herefter skal gå minimum 2 dage før du kan modtage din behandling. Det er en god sikkerhed for dig som kunde og det er Styrelsen For Patientsikkerhed, der fastsætter reglerne for kosmetiske behandlinger med botox, ligesom det er også er dem der godkender og autoriserer klinikken såvel som vores læger og sygeplejersker.

Gør behandlingen ondt og skal den hele bagefter?
Behandlingen er ikke smertefuld, men det er jo en kanyle – omend den er meget tynd – som vi stikker ind under huden, så de fleste vil kunne mærke det lidt.

Lidt afhængigt af det specifikke område, der er behandlet, vil man lige efter behandlingen kunne opleve en smule rødmen og hævelse. Denne aftager dog hurtigt, og man vil kunne forsætte sin dag på normal vis.

Hvor hurtigt kan resultatet ses og hvor længe holder effekten?
Det tager 2-3 dage før BOTOX® begynder at virke, og indtil 7-14 dage før man får effekt. Den fulde effekt opnås efter et par uger.

Virkningen varer cirka 3-6 måneder og i flere tilfælde op til 8 måneder.

Gentagende og regelmæssige behandlinger har en længere holdbarhed end den første behandling. Vi anbefaler derfor regelmæssig vedligeholdende behandlinger.  Vil tilbyder altid en gratis opfølgning/kontrol efter 14 dage, og senest 3. uger efter din behandling med botox.

Kan der være komplikationer eller bivirkninger?
Uønskede bivirkninger ved brug af Botox®/Vistabel® er meget sjældne, selv efter at produktet har været brugt i over 40 år i 60 forskellige lande og været brugt i mere end 40 år.

Den mest almindelige bivirkning er ømhed eller et lille blåt mærke ved injektionsstedet. I sjældne tilfælde kan Botox®/Vistabel® give en forbigående svækkelse af de nærliggende muskler. Der har været beskrevet enkelte tilfælde hvor musklen som løfter øvre øjenlåg, er blevet forbigående svækket i 1-2 uger.

Men fordi effekten af Botox®/Vistabel® er kortvarig, er også bivirkningerne forbigående. Der er frem til idag på verdensplan ikke rapporteret om varige mén efter Botox®/Vistabel®.

Priser

Konsultation i forbindelse med mulig behandling
Gratis
Mindre behandlingsområder:
750 kr.
Større behandlingsområder:
1500 kr.
2 større områder under samme behandling
2700 kr.
3 større områder under samme behandling
3300 kr.
Klippekort til 5 større områder
6500 kr.
{

Din behandling og tilfredshed er det vigtigste. Fokus er høj kvalitet og at du føler dig tryg hos din behandler. Målet er ikke, at ændre dit udseende, men at give dig en frisk udstråling, så det er smukt, harmonisk, æstetisk og naturligt.