Vi udfører Hydrafacial 6-i-1 ansigstbehandling i Roskilde

Hydrafacial 6-i-1 ansigtsbehandling

Få en smuk og klar hud, uden irritation

HydraFacial er den seneste og mest avancerede og skånsomme teknik inden for hudforyngelse. HydraFacial er den eneste hydradermabrasion som – i en og samme behandling – renser, peeler og tilfører fugt og beskyttende antioxidanter.

En HydraFacial ansigtsbehandling er meget mere end bare en ansigtsbehandling

HydraFacial er den seneste og mest avancerede og skånsomme teknik inden for hudforyngelse. HydraFacial er den eneste hydradermabrasion som – i en og samme behandling – renser, peeler og tilfører fugt og beskyttende antioxidanter. Dette giver en smuk og klar hud, uden irritation. Behandlingen er meget effektiv til at tilføre huden vitalitet og masser af fugt. HydraFacial indeholder specielle behandlingsingredienser, som muliggør en mild men effektiv hydradermabrasion.

1.

Rens + Peel

Frembring et nyt frisk hudlag med blid eksfoliering og beroligende rens.

2.

Eksfolier + Hydrer

Rens porerne med blid vakuumsug. Samtidig med at huden næres med intens fugtighedsesrum der omfavner huden.

3.

Fugt + Beskyttelse

Afslutningsvis mættes hudens overflade med antioxidanter og peptider, for at give dit ansigt maximal glød.

Før & efter billeder

HydraFacial Signature Ansigtsbehandling 30 min

HydraFacial Signature er en ansigtsbehandligen hvor vi har fokus på at rense huden grundigt, dybderense og tilføre huden masser af fugt ved hjælp af serums fyldt med antioxidanter, peptider og hyaloronsyren.

HydraFacial Signature ansigtsbehandlingen er velegnet til alle hudtyper.

HydraFacial Signatur er en ansigtsbehandlingen der øjeblikkelig skaber en sund glød, og giver dig en smuk og klar hud, uden irritation.

Det er klinisk bevist, at behandlinger med HydraFacial mindsker fine linjer, rynker og porer og mindsker talgproduktionen og urenheder, hyperpigmentering og giver en synligt smukkere hud.

Afsluttes med LED lys terapi

En unik ansigtsbehandling som er er meget effektiv til at tilføre huden vitalitet og masser af fugt.

HydraFacial Age-Refinement Ansigtsbehandling 40 min

Er en Anti-aging ansigtsbehandling, som minimerer tegn på aldring og genstarter huden med en patenteret kombination af peptider.

HydraFacial Signatur Ansigtsbehandlingen udføres først, efterfulgt af DermaBuilder boost (serum). Denne superserum er designet til effektivt at håndtere fine linjer, rynker, hudtone og tekstur. For at optimere effekten, anvender vi også LEd lysterapi i din behandling.

LED Lysterapi stimulerer huden og hjælper den til at danne nyt collagen – på denne måde opnår vi også at huden bliver forynges indefra og ud.

HydraFacial Radiance Ansigtsbehandling mod pigmentpletter 40 min

HydraFacial Radiance ansigtsbehandlingen anbefales til dig der har solskader (pigmentpletter) og ønsker en mere ensartet hud.

HydraFacial Signatur Ansigtsbehandling udføres først, efterfulgt af Britenol Boost (serum), som er specielt udviklet til at reducere solskader og pigmentpletter. Det er klinisk bevist, at Britenol efterlader huden med en frisk glød og med en mere jævn overflade.

HydraFacial Radiance ansigtsbehandling afsluttes med LED lys terapi, for yderligere at reducere synlige tegn på aldring og stimulere kollagendannelsen.

HydraFacial Platinium ansigtsbehandling 60 min

Den ultimative HydraFacial oplevelse.

Denne Behandling starter med en lymfedrænage, som hjælper med at øge cirkulationen af ​​lymfesystemet. Dette øger blodgennemstrømningen til området, hvilket bringer ilt til at understøtte cellerne og samtidig medfører frisk ren lymfe, for at genoprette hydrering, tone og fasthed i huden og eliminere toksiner.

Derefter udføres HydraFacial Age-Refinement ansigtsbehandlingen, som renser, dybderenser og fugter huden samtidig med, at vi behandler dine specifikke hudbehov med Booster (serum) tilpasset din hudtype og behov.

Denne behandling afsluttes også med LED lys terapi, for yderligere at reducere synlige tegn på aldring.

Perk: Behandling og hjemmeprodukt i ét

Perk fjerner forsigtigt de døde hudceller og urenheder i overfladelag. Samtidigt leverer Perk vigtige antioxidanter, da rollerballen indfører næringsstoffer i huden.

Behandlingen tager ca. 10 min

En af de unikke ting med PERK er at du får resten af produktet med hjem, så du den næste måned morgen og aften kan anvende den forfriskende serum, som fortsat vil pleje uden

LÆBER

Perk Lip peeler og primer dine læber med ingredienser som pebermynte olie og rosenekstrakt. Perk Lip plummer dine læber op og du får det resterende produkt med hjem til ca. 30 dages brug.

ØJNE

Perk Eye er en behandling til rundt om øjet. Perk Eye fjerner de døde hudceller og hjælper med forsigtigt at lysne, tone og fastgøre det yderste øjeområde, samtidig med der opretholdes hydrering. Du får det resterende produkt med hjem til ca. 30 dages brug.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan foregår en HydraFacial behandling og hvor lang tid tager det?
HydraFacial Signature er en ansigtsbehandling hvor vi har fokus på at rense huden grundigt, dybderense og tilføre huden masser af fugt ved hjælp af serums fyldt med antioxidanter, peptider og hyaloronsyre.
HydraFacial er en maskine og er den eneste hydradermabrasion som – i en og samme behandling – renser, peeler og tilfører fugt og beskyttende antioxidanter.

Afhængig af hvilken HydraFacial behandling du vælger, er behandlingstiden fra 30-60 minutter.

Gør behandlingen ondt og skal den hele bagefter?
Behandlingen gør ikke ondt, det er tværtimod en behagelige oplevelse.

Du kan måske opleve en prikkende fornemmelse i huden.

Hvor hurtigt kan resultatet ses og hvor længe holder effekten?
Resultatet ses umiddelbart lige efter din behandling.

Huden vil have en fornyet glød, porrer er minimeret og huden er dybderenset.

Huden vil opleves gennemfugtet i op til 4-6 uger.

Priser

Signature (30 min)
1200 kr.
Signature (30 min)aAge-Refinement (40 minutter)
1600 kr.
Radiance (40 minutter)
1600 kr.
Platinium (60 minutter)
1800 kr.
{

Din behandling og tilfredshed er det vigtigste. Fokus er høj kvalitet og at du føler dig tryg hos din behandler. Målet er ikke, at ændre dit udseende, men at give dig en frisk udstråling, så det er smukt, harmonisk, æstetisk og naturligt.