Vi udfører Skinbooster i Roskilde

Skinbooster

Den perfekte kur til hudforyngelse

Skinbooster udglatter hudens små rynker og linjer indefra, samtidig med at din hud hydreres, får en smuk glød og fremstår frisk, glat og fyldig. Skinbooster er en helt unik behandling og den perfekte foryngelseskur.

Skinbooster er en helt unik behandling, der giver dig strålende og glat hud i ansigtet

Desværre producerer vi med alderen mindre og mindre hyaluronsyre, hvilke bl.a. er derfor vi får rynker og linjer i huden som samtidig kan se tør og grå ud uden ”glød”. Skinbooster er den perfekte behandling til at forebygge aldringstegn og giver diskrete og naturlige resultater, fordi den primært fugter huden som giver en dejlig glød.
}

Behandlingstid

15-30 minutter

Resultat

2-3 mdr.

Restitution

Næsten ingen

Holdbarhed

12-24 mdr.

Hvad er Skinbooster?

Skinbooster er et flydende og sterilt gele-produkt, der består af vand og hyaluronsyre tilsat en smule lokalbedøvelse for at gøre behandlingen så behagelig som muligt.

Hyaluronsyre er et sukkerstof, som findes naturligt i vores bindvæv, hvor det binder vand, øger hudens elasticitet og fugter huden indefra imens det også med til at bevare strukturen og volumen. Desværre producerer vi med alderen mindre og mindre hyaluronsyre, hvilke bl.a. er derfor vi får rynker og linjer i huden som samtidig kan se tør og grå ud uden ”glød”.

Skinbooster injiceres under huden i små mængder med en tynd kanyle i det pågældende område og er meget velegnet til at genoprette hudens fugtbalance indefra og tilfører ny vitalitet samtidig med at det forbedrer elasticiteten og strukturen i både ansigtet, brystet, halsen og hænderne, som er nogle af de områder vi kan behandle med Skinbooster.

Hvorfor vælge os?

  • Vi er registrerede specialister
  • Navnet er din personlige garanti
  • Førende eksperter med erfaring og nyeste viden
  • Kompromisløs æstestik og tilfredse kunder
  • Afstemte forventninger og ærlig rådgivning
  • Tillid og nære kunderelationer

Sådan foregår det

1. Forundersøgelse hos AUTORISERET behandler

Behandling med filler må kun udføres på autoriserede klinikker af en sygeplejerske eller læge, der er godkendt og certificeret af Styrelsen For Patientsikkerhed. Som en del af din behandlingstryghed skal du - senest 2 dage før din første behandling - til en lovpligtig forundersøgelse.

2. DU FÅR EN PERSONLIG BEHANDLINGSPLAN

Ved forundersøgelsen gennemgår vi grundigt dine ønsker og forventninger til behandlingen og vurderer samtidig dine naturlige træk og proportioner inden vi laver en personlig behandlingsplan til dig og rådgiver dig om, hvilken type behandling(er), der vil kunne give dig de resultater du drømmer om.

3. DIN behandling tager op til 30 minutter

Behandlingen tager typisk kortere tid, men vi sætter altid minimum 30 minutter af til dig. Det gør vi fordi vi vil have tid til at forstå dine ønsker og forventninger, og ud fra disse kunne give dig den bedst mulige rådgivning om, hvilken behandling, hvilket omfang og hvilken produktmængde mv., der vil passe bedst til lige netop dit ansigt og dermed også bedst vil kunne skabe det resultat du drømmer om.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan foregår en Skinbooster-behandling og hvor lang tid tager det?

Skinboosteren kommer færdigpakket i sterile éngangssprøjter injiceres i små mængder under huden med en tynd kanyle i det pågældende område og ”masseres let på plads” indtil den ønsket effekt er opnået.

Behandlingen tager typisk 15-30 minutter, men vi sætter altid minimum 45 minutter af til dig. Det gør vi fordi vi vil have tid til at forstå dine ønsker og forventninger, og ud fra disse kunne give dig den bedst mulige rådgivning om, hvilken behandling, hvilket omfang og hvilken produktmængde mv., der vil passe bedst til lige netop dit ansigt og dermed også bedst vil kunne skabe det resultat du drømmer om.

I den forbindelse vil du kunne opleve, at vi rådgiver dig til få en anden behandling eller mindre behandling end den du måske selv tænkte det skulle være.

Det gør vi ikke for at være smagsdommere, men fordi vi som professionelle behandlere altid tager udgangspunkt i at behandle dig mindst muligt og altid med respekt for mulighederne og begrænsningerne i dit ansigts personlige træk og naturlige æstetik.

Behandlingen kræver forundersøgelse 2 dage forinden behandlingen

Det er vigtigt at huske at Skinbooster-behandling kræver en lovpligtig forundersøgelse hos klinikkens læge eller Sygeplejerske og der herefter skal gå minimum 2 dage før du kan modtage din behandling.

Det er en god sikkerhed for dig som kunde og det er Styrelsen For Patientsikkerhed, der fastsætter reglerne for kosmetiske behandlinger med Skinbooster, ligesom det er også er dem der godkender og autoriserer klinikken såvel som vores læger og sygeplejersker.

Gør behandlingen ondt og skal den hele bagefter?
Behandlingen er ikke smertefuld, men det er jo en kanyle – omend den er meget tynd – som vi stikker ind under huden, så de fleste vil kunne mærke det lidt. Det meste kan vi dog reducere ved hjælp af det bedøvelse, der er tilsat Skinboosteren sammen med bedøvende creme som vi smører på inden behandlingen.

Lidt afhængigt af den specifikke behandling man har fået og hvilket område der er behandlet vil man umiddelbart efter og nogle dage frem kunne opleve lidt ømhed og rødme.

Hvor hurtigt kan resultatet ses og hvor længe holder effekten?
Resultatet af behandlingen kan ses med det samme. Det er lidt forskelligt – og afhænger bl.a. af hudtype, hudkvalitet, din ”livsstil” og hvilke andre kombinationsbehandlinger der suppleres med – hvor lang tid resultatet og effekten holder.

Skinbooster gives oftest som et forløb med f.eks. 3 behandlinger, der gives med 2-3 ugers mellemrum og når disse er gennemført holder Skinbooster-behandlinger generelt 4-12 måneder.

Gentagende og regelmæssige behandlinger har en længere holdbarhed end den første behandling. Vi anbefaler derfor regelmæssig vedligeholdende behandlinger ca. hver 6 måned.

Priser

Konsultation i forbindelse med mulig behandling
Gratis
Ansigt, hals eller øvre bryst (Decolleté)
fra 2500 kr.
{

Din behandling og tilfredshed er det vigtigste. Fokus er høj kvalitet og at du føler dig tryg hos din behandler. Målet er ikke, at ændre dit udseende, men at give dig en frisk udstråling, så det er smukt, harmonisk, æstetisk og naturligt.