Jeg sætter en ære i at lave kosmetiske behandlinger, der fremhæver de naturlige træk og den individuelle personlige skønhed som alle mennesker har.

Leyla er en erfaren behandler, hun har været sygeplejerske i mere end 14 år, og har de seneste 6 år arbejdet indenfor det kosmetiske område.

Om Leyla

Kosmetisk sygeplejerske og hudspecialist

  • Ekspert i Botox® (botolinum toksin) og midlertidige filler.
  • Ekspert i rådgivning af Is clinical produkter og ansigtsbehandlinger.

Leylas mål er at give den bedste og mest grundige behandling samt en kyndig vejledning. Du kan derfor være sikker på, at der altid bliver sat tid af til at forstå og imødekomme dit behov som kunde.

Leyla har stor erfaring indenfor hud behandling, herunder også problem hud og blev i 2018 kåret som ”world Star Award Winner” af Is Clinical i USA, grundet sin store ekspertise og service.

Derfor er Leyla også ekspert til at rådgive sig indenfor vores skincare serie Is Clinical.

Naturlig, harmonisk og smukke forandringer

Målet er, at rådgive dig – udfra dine ønsker, kombineret med vores faglighed og erfarring. Så vi sammen skaber en naturlig, harmonisk og smuk forandring. Udover, at vægte æstetikken højt – er det samtidig også vigtigt, at du får den korrekte og nødvendige konsultation inden en evt. behandling. Derfor tilbyder vi altid en gratis og uforpligtende forundersøgelse hos både sygeplejerske og læge.