Mød vores speciallæge Jesper Skovlund

Jesper Skovlund er registreret som virksomhedsansvarlig læge på klinikken. Det er Jesper som står for din operation.

Om Jesper Skovlund

Virksomhedsansvarlig læge på klinikken

  • Komplet analyse af dine øjenomgivelser hos en speciallæge – der tages højde for hængende øjenbryn og andre anatomiske forskelle
  • Øjenlågsoperation, hvor begge øjenlåg klares i én operation
  • Flottere resultat – vi fjerner ikke kun overskydende hud, men også overflødigt muskulatur og fedtvæv
Jesper Skovlund er speciallæge i øjensygdomme og beskæftiger sig udelukkende med øjenplastikkirurgi også kaldet okuloplastik.

Til daglig er Jesper ansat som overlæge på Rigshospitalet hvor han siden 2015 har arbejdet med okuloplastik og har meget bred erfaring med alle former for øjenlågskirurgi, tårevejskirurgi samt øjenhulekirurgi.

Han foretaget årligt flere hundrede øjenlågsoperationer. Jesper er registreret ved Styrelsen for Patientsikkerhed til at foretage kosmetiske kirurgiske indgreb i øjenomgivelserne samt behandling med botulinum toksin og ikke permanent filler.

Naturlig, harmonisk og smukke forandringer

Målet er, at rådgive dig – udfra dine ønsker, kombineret med vores faglighed og erfarring. Så vi sammen skaber en naturlig, harmonisk og smuk forandring. Udover, at vægte æstetikken højt – er det samtidig også vigtigt, at du får den korrekte og nødvendige konsultation inden en evt. behandling. Derfor tilbyder vi altid en gratis og uforpligtende forundersøgelse hos både sygeplejerske og læge.