21. december 2021

Navn McEfternavn

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque ut lacinia leo. Integer velit enim, aliquam a aliquam non.

Navn:

Maria

Alder:

30 år

Børn:

2 børn

Det var tilfældet for Maria. Som så mange andre kvinder med mange bolde i luften, var Maria nået til et punkt, hvor manglende søvn og et travlt program havde sat sine spor i ansigtet. Særligt de mørke rander under øjnene var blevet lidt for synlige. Maria savnede også en hud med mere glød og vitalitet. Shapes by CeriX var derfor en oplagt muligt for at komme træthedstegnene til livs og give huden et velfortjent boost.

Den perfekte kombination

Shapes by CeriX er den perfekte kombination af flere behandlinger (peeling, filler, Skinbooster og botox), som tilsammen forbedrer hudens kvalitet, forfiner, fremhæver og fornyer de steder, det er nødvendigt. Maria deler i dette indlæg sine erfaringer med behandlingen, ligesom hun løfter sløret for hvilken behandling, hun skal have næste gang, hun besøger CeriX.

Hej Maria! Tak fordi du ville snakke med os! Det er ikke alle, der har modet til at snakke om kosmetiske behandlinger. Ikke desto mindre er det vigtigt, at vi insisterer på at tale åbent og fordomsfrit om netop kosmetiske behandlinger, så vi kan hjælpe hinanden med at vælge de rigtige steder og gøre hinanden klogere på de behandlinger, der virker.

Kan du fortælle os lidt om, hvem du er?

Jeg er 40 år, mor til to mindre drenge og bor i forstaden. Derudover er jeg psykomotorisk terapeut i social psykiatrien.

Hvor har du fået interessen for skønhed fra?

Jeg er, ligesom mange andre formentlig, interesseret i at se så godt ud, som jeg kan.

Hvad er selvomsorg for dig?

Det er en nødvendighed, når man 99% af tiden skal være noget for andre.