Bliv en af de 25 første og spar 2.500,- på Profhydro-forløb

Med Profhydro får du det bedste fra Profhilo og Hydrabooster i én fugtgivende behandling, som både udglatter rynker, reducerer ar efter akne og giver glød til kedelig, grå og mat hud.

Behandlingsforløbet foregår over to sessioner med 30 dages mellemrum.

Normalprisen er 11.000 kr., men vi udlodder de første 25 Profhydro-forløb til kun 8.500 kr. Det er en besparelse på 2.500 kr.

(Husk, at vi også kan tilbyde finansiering, hvis du har brug for at strække betalingen ud. Det kan vi fortælle mere om, når vi ringer dig op).

Vil du være en af de heldige, der kan få glæde af introtilbuddet, skal du blot tilmelde dig via formularen herunder.

Vi ringer alle tilmeldte op, og vi giver dig personlig besked, om du er blandt de første 25, der er heldige at få introtilbuddet.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til bookning af tid eller konsultation, hjælper vi dig selvfølgelig også med det, når vi ringer. 

    *

    *

    *

    Kampagnen kan ikke kombineres med andre rabatter. Du har kun mulighed for at få dette behandlingsforløb, hvis du tilmelder dig her. Vi ringer alle tilmeldte op og giver personlig besked. Hvis du er en af de 25 første, finder vi en tid til dig. Hele Profhydro-forløbet betales ved første behandling.