Læs med her, hvis du brænder for at lave kosmetiske kvalitetsbehandlinger med Botox, Filler og Hydrafacial, og drømmer om at spille en stor rolle på et lille hold, der er drevet af en fælles passion for at den bedst mulige kunderservice, imens vi skaber harmoniske og æstetiske forandringer for vores kunder.

Vi har travlt og søger derfor dig, der kan se dig selv i en af rollerne beskrevet herunder:

Læs med her, hvis du brænder for at lave kosmetiske kvalitetsbehandlinger med Botox, Filler og Hydrafacial, og drømmer om at spille en stor rolle på et lille hold, der er drevet af en fælles passion for at den bedst mulige kunderservice, imens vi skaber harmoniske og æstetiske forandringer for vores kunder.

Behandlersygeplejerske til Botox og Filler
Du er en erfaren og ambitiøs specialist, der kan udføre invasive behandlinger af højeste kvalitet, med et naturligt fokus på at skabe harmoniske og æstetiske resultater. Du skal kunne arbejde selvstændigt med alle faser af kundeoplevelsen – lige fra den første indledende vejledning og konsultation til den afsluttende og opfølgende rådgivning efter endt behandling. Ud over din høje faglighed og professionelle indstilling til alle opgaver, skal du have let til smil og have en udadvendt personlighed, med en naturlig lyst til at skabe en ekstraordinær kundeoplevelse hver gang.

Non-invasiv behandler og kundeansvarlig
Du er en selvdreven og struktureret sygeplejerske, der kan varetage vores non-invasive ansigtsbehandlinger, som bl.a. Hydrafacial og fire-on-ice m.fl. Har du ikke erfaring med disse behandlinger vil vi kunne tilbyde uddannelse og træning. Udover behandlingerne skal du også have lyst til at udbrede kendskabet til bl.a. Hydrafacial og selvstændigt kunne håndtere den samlet kundeoplevelse – lige fra bookninger og behandlinger til den efterfølgende vejledning og produktrådgivning. Sideløbende med behandlingerne vil du også få ansvaret for klinikkens generelle kunderservice og skal sikre den højst mulige kvalitet i kontakten med vores kunder. Du skal evne at møde kunderne med et stort smil og en naturlig lyst til at yde den bedst mulig kundeservice hver gang.

Drømmer du på sigt om at blive registreret til at behandle med Botox og Filler vil vi kunne tilbyde dig uddannelsen i vores egen klinik. Det kræver kun at du er villig til at investere din egen tid og penge i uddannelsen.

Hvad kan du forvente af os?
Du vil blive en stor del af et lille arbejdsomt hold, der sætter en ære i at levere den højest mulige kvalitet i vores behandlinger såvel som i vores møde med hver eneste kunde. Ordentlighed og ærlighed er nogle af de grundværdier vores succes er bygget op omkring og de vil være det fælles udgangspunkt i vores arbejde med forsætte den rivende udvikling klinikken oplever.

Vi gør en stor indsats for at konstant at udvikle vores faglighed og deltager løbende på kurser, kongresser og undervisninger i eksisterende såvel som nye behandlingsteknikker og -produkter. Ofte kombinerer vi også dise dage med hyggelige sociale arrangementer som vi tror på er en vigtig forudsætning for at fastholde den gode trivsel og det gode kollegaskab.

Vi sætter en ære i at være til rådighed for vores kunder når det passer dem bedst. Det betyder at du skal være indstillet på skiftene arbejdstider med bl.a. aften- og weekendarbejde i et omfang der aftales nærmere. Løn- og ansættelsesvilkår aftales individuelt. Deltidsansættelse vil være en mulighed, hvis det er lige præcis din profil og personlighed, der er den rigtigte til vores team.

Vi bor i centrum af Roskilde i lækre lyse lokaler, kun få minutters gang fra stationen og med mindre end 30 minutters kørsel til København, Holbæk, Ringsted og Køge.

Er du interesseret i at blive en del af vores hold, så send en motiveret ansøgning til klinik@mariadam.dk.

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.