Om Juvéderm

Efterhånden som vi bliver ældre, kan vi miste vores huds ungdommelige udseende.

Ung hud fugtes konstant indefra af hyaluronsyre, som er et naturligt forekommende sukker. Hyaluronsyren absorberer fugt og holder huden velhydreret, så det ungdommelige udseende bevares.

Efterhånden som vi bliver ældre, mister vores hud hyaluronsyre. Den begynder at blive tør, volumen mindskes. Der begynder at komme rynker og folder. Andre faktorer spiller også en rolle i aldringsprocessen. For eksempel trækker tyngdekraften huden ned, og dette resulterer i folder, og at huden hænger.

Hvad du ser på ydersiden lever måske ikke altid op til den livsglade person du føler indeni.

Juvéderm er et sortiment af ansigtsfillerbehandlinger, der skånsomt afhjælper tegn på aldring eller diskret fremhæver, hvad naturen har givet dig.

Juvéderm -sortimentet har formuleringer til alle områder af ansigtet. Efter en konsultation med din registrerede behandler kan Juvéderm optimere dine bedste træk og skabe resultater, der ser naturlige ud.

Juvéderm er et sortiment af ansigtsfillers med hyaluronsyre. Gelen injiceres under huden med en ultratynd nål. Gelen udfylder linjer og rynker og tilfører diskret volumen. Hyaluronsyren i gelen holder på fugten.

Afhængigt af behandlingen og produktet kan resultaterne holde i op til 18 måneder. Juvéderm indeholder også Lidokain, et bedøvelsesmiddel, der gør behandlingen mere behagelig.

Juvéderm forskønner dit ansigt på tre primære områder, Revitaliserer, løfter og markerer.

Ansigtkontuering

Efterhånden som vores hud mister hyaluronsyre, mistes der ansigtsvolumen, og kindernes ungdommelige ansigtskonturer reduceres.

Med tiden mister den midterste del af ansigtet også volumen, og underansigtet begynder at danne slap hud under hagen. Hagen mister sin faste form.

Et ansigt med et ungt udseende har runde konturer, høje kindben og en veldefineret kæbelinje. Der er glatte kurver fra kinderne til kanten af næsen uden fordybninger.

Aldring medfører, at ansigtets bløde væv mister volumen. Huden mister også elasticitet, og så tager tyndekraften fat. Huden begynder at hænge og trækker ansigtstrækkene nedad.

Juvedérm Voluma og Volift har en høj volumengivende kapacitet, som gør det det muligt at erstatte tab af volumen i kinder, hage og andre områder i ansigtet.

Juvérdem genopretter diskret formen af kinderne, så de blive høje og faste.

Genopretter ansigtets volumen og gendanner mere ungdommelige ansigtsproportioner.

Udglatter kæbelinjen og fremhæver kindbenenes konturer.

Tilfører fugt, så huden genvinder naturlig elasticitet og farve.

Juvéderm giver dermed en let løftende effekt uden operation.

Læber

Huden på læberne fugtes konstant indefra af hyaluronsyre, som er et naturligt forekommende sukker.

Hyaluronsyre absorberer fugt og holder din hud velhydreret til bevarelse af et ungdommeligt udseende.

Med alderen bliver læberne tyndere og med et fladere udseende. Rynker og fine linjer træder frem, og læbekanten bliver mindre defineret. Omkring munden kan der ses nedadvendt mundvige samt ‘marionet’ – linjer. Dvs. linjer fra mundvigene til hagen, der giver et ‘dukkemunds’ udseende.

Juvéderm i læberne giver fylde, reducerer nedadvendte mundvige, udglatter lodrette linjer omkring munden.

Reducerer ‘marionet’ – linjer mellem mundvigene og hagen.

Forbedrer læbernes form, retter proportionerne mellem over- og underlæbe og giver markerede læbekanter.

Alle læbeformer er attraktive, men nogle har behov for diskret, naturligt udseende volumenforøgelse, mens asymmetriske læber kan have behov for en let justering.

Dit smil kan formidle dit ansigt, og dine læber får opmærksomhed, hver gang du taler, så det er vigtigt, at du virkelig kan lide dem, som de ser ud.