Frugtsyrebehandling med fire & ice fra is clinical

Hvad er en frugtsyrebehandling?

Fire and Ice behandlingen fra IS CLINICAL er en eksklusiv frugtsyrebehandling, som leverer synlige og langsigtede forbedringer i hudens struktur og udseende. Denne intensive kliniske ansigtsbehandling er designet med henblik på hurtigt og sikkert at dybderense huden samt reducerer fine linjer og rynker.

Behandlingen fremmer fornyelsen af celler, udjævner, minimere porer og giver huden ny glød.

Særdeles velegnet til akne, hyperpigmentering og fine linjer.

Resultaterne af frugtsyrebehandlingen

Resultaterne ses allerede efter første behandling. Behandlingen kan bruges enkeltstående eller som et kurforløb. For at opnå den bedst mulige effekt tilråder vi et kurforløb med 3 behandlinger med 14 dages mellemrum. Behandlingen kan herefter gentages hver 6. uge for at opnå et vedholdende resultat.

Hvad går det ud på?

Fire & Ice-frugtsyrebehandling er et quick fix, hvis du for en kort periode ønsker at få opstrammet og opfrisket dit look.

Bliver også kaldt The Red Carpet Treatment, da den er god til særlige arrangementer, hvor du skal være i fokus og se rigtig lækker ud. Behandlingen består af 3 dele. Først afrenses huden. Herefter bliver der lagt en dybderensende Intensive Resurfacing Masque, der godt kan virke brændende og prikkende på huden. Den efterfølges af en kølende og beroligende mild maske, Rejuvenating Masque. Og til allersidst får du lækker serum og creme påført specielt udvalgt til netop din hud.

Pris:
1 x behandling 649 kr.
3 x behandlinger 1500 kr.